Odense Håndbold planlægger at etablere ny hjemmebane i et nærliggende indkøbscenter.
2 mins read

Odense Håndbold planlægger at etablere ny hjemmebane i et nærliggende indkøbscenter.

Odense Håndbold indgår samarbejde med Rosengårdcentret

Odense Håndbold har indledt et nyt samarbejde med det lokale indkøbscenter, Rosengårdcentret. Samarbejdet indebærer en plan om at omdanne Store Torv til klubbens nye håndboldarena.

En alternativ hjemmebane

Klubben har været på udkig efter en alternativ hjemmebane, da deres sædvanlige arena, Sydbank Arena, er optaget for resten af slutspillet. Lasse Honorè, direktør i Odense Håndbold, udtaler: “Det er meget vigtigt for os at blive i Odense. Vi har fundet den helt perfekte løsning med vores nye samarbejdspartner Rosengårdcentret, hvor vi omdanner Store Torv til en fantastisk håndboldbane”.

Tak til samarbejdspartner

Odense Håndbold udtrykker taknemmelighed over for deres nye samarbejdspartner. I en video fra klubben prøver Elma Halilcevic og Yara Ten Holte deres nye hjemmebane. Lasse Honorè, direktør for klubben, Morten Blomstrøm, teknisk chef for Rosengårdcentret, og Anne Hedelund, marketingchef for Rosengårdcentret, giver yderligere kommentarer om det nye samarbejde.

Citat fra forfatteren

Frederik Zacho, forfatteren af artiklen, udtaler: “Dette samarbejde mellem Odense Håndbold og Rosengårdcentret er et spændende eksempel på, hvordan lokale institutioner kan arbejde sammen for at skabe unikke løsninger i udfordrende tider.”

Konklusion

Zacho afslutter: “Dette samarbejde er en win-win for begge parter. Odense Håndbold får en ny hjemmebane, og Rosengårdcentret får muligheden for at være vært for nogle af de mest spændende kampe i håndboldslutspillet. Det vil være interessant at se, hvordan denne unikke løsning vil blive modtaget af fans og spillere.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *