Fenerbahce fortsætter at konkurrere med Galatasaray efter sejr i derby.
2 mins read

Overskrift: Fenerbahce holder liv i mesterskabsdrømmene efter sejr i Istanbul-derby

Intet er endnu afgjort i den tyrkiske Süper Lig. Fenerbahce holdt lørdag mesterskabsdrømmene i live efter en sejr over Besiktas i det intense Istanbul-derby.

Billedtekst: Irfan Can Kahveci fejrer scoring for Fenerbahce. Foto: Murad Sezer/Reuters/Ritzau Scanpix

Med fire kampe tilbage af sæsonen, er Fenerbahce fire point bagud.

Galatasaray er fortsat favoritter til at vinde det tyrkiske mesterskab, men Fenerbahce kan ikke udelukkes fra mesterskabskampen. De sikrede en vigtig sejr over den tredje af de store Istanbul-klubber, Besiktas, med en 2-1 sejr lørdag aften.

Besiktas blev sat under pres allerede efter 25 minutters spil, da Al Musrati fra Libyen fik direkte rødt kort for en tackling på brasilianske Fred. Fred slap heldigvis uden et brækket højreben.

Fem minutter senere bragte Michy Batshuayi Fenerbahce foran 1-0, og Irfan Can Kahveci udbyggede føringen til 2-0 med cirka 20 minutter tilbage af kampen.

Den tidligere Everton-angriber Cenk Tosun reducerede til 2-1 med otte minutter tilbage, men Besiktas kunne ikke komme tættere på.

Selvom der kun er fire kampe tilbage, har Fenerbahce stadig en chance for mesterskabet. De skal blot have hjælp udefra én gang, da de selv skal møde Galatasaray i den næstsidste spillerunde.

## Forfatterens kommentar

“Forfatterens navn”: “Fenerbahce har vist, at de ikke er klar til at give op i mesterskabskampen. Deres sejr over Besiktas i Istanbul-derbyet har holdt deres drømme i live. De næste par kampe vil være afgørende for deres skæbne i denne sæson.”

## Konklusion

“Forfatterens navn”: “Med fire kampe tilbage og kun fire point bagud, er Fenerbahce stadig i kampen om det tyrkiske mesterskab. Deres kommende kamp mod Galatasaray vil være afgørende for deres mesterskabsdrømme.”