Disney+ tilføjer nu fodbold til deres streamingtjenester.
2 mins read

Disney+ tilføjer nu fodbold til deres streamingtjenester.

Disney+ tilbyder live-streamet fodbold

Disney+ abonnenter kan se frem til at få adgang til live-streamet fodbold i de kommende tre år. Streamingtjenesten har erhvervet rettighederne til at vise mere end 340 kampe årligt fra UEFA Europa League og UEFA Conference League. Dette gælder fra 2024/2025-sæsonen og frem til afslutningen af 2026/27-sæsonen.

Live fodbold uden ekstra omkostninger

Disney+ vil eksklusivt live-streame kampene i Danmark, og det vil ikke medføre ekstra omkostninger for abonnenterne, oplyser Disney. Udover selve kampene vil nøglekampe også inkludere studieoptakt, kommentatorer og ekspertanalyser.

Disney+ dedikeret til kvalitetsproduktioner

Hans van Rijn, administrerende direktør for The Walt Disney Company Nordic & Baltic, lover høj kvalitet i produktionerne. “Vi har stor erfaring indenfor sport gennem vores sportskanal ESPN og er dedikerede til at skabe produktioner af høj kvalitet for spillerne, fansene og vores kunder på Disney+,” siger han.

Fodboldturneringer med danske hold

UEFA Europa League og UEFA Conference League består af 342 kampe og 72 klubber, der konkurrerer på tværs af gruppespil og knockoutfaser, fordelt over i alt 19 kampuger. Der vil være tre danske hold med i puljen – to i Conference League og et enkelt i Europa League.

Disney+ ønsker at udbrede fodboldturneringerne

Hans van Rijn udtaler, at disse ligaer er de internationale fodboldturneringer med flest danske hold og flest danske spillere. “Vores mål er at have det bedste tilbud til de fans og fangrupper, som er passionerede om fodbold, mens vi på samme tid ønsker at udbrede turneringerne til et større publikum i Danmark og åbne dem op for en ny generation af fans og tilhængere,” siger han.

Citat fra forfatteren

“Forfatterens navn” udtaler: “Dette er en spændende udvikling for Disney+ og for fodboldfans i Danmark. Det er fantastisk at se, hvordan streamingtjenester fortsætter med at udvide deres tilbud og bringe mere varieret indhold til deres publikum.”

Konklusion

Forfatteren af webstedet konkluderer: “Med denne nye aftale cementerer Disney+ sin position som en vigtig aktør inden for sportsstreaming. Det vil uden tvivl være en stor gevinst for de mange fodboldfans, der nu kan se frem til endnu flere live kampe direkte fra deres stue.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *