Beach håndboldspiller overhaler Mulle, Dione og Mørk.
1 min read

Beach håndboldspiller overhaler Mulle, Dione og Mørk.

Top 10 assist spillere i den danske håndboldliga

I den danske håndboldliga er der mange dygtige spillere, der mestrer kunsten at assistere. Her præsenterer vi de 10 bedste.

Det tal, der er markeret med rød eller grøn yderst til højre, indikerer ændringen i forhold til sidste gang, vi gennemgik denne liste. Hvis der står “NY”, var spilleren ikke på listen sidst.

Line Berggren Larsen – en ny stjerne på håndboldhimlen

Line Berggren Larsen, nu 26 år gammel, har tidligere spillet i EH Aalborg og Aarhus United, men har primært fokuseret på beach håndbold. Denne sæson har hun dog haft sit store gennembrud i ligaen. Hun har ikke kun skilt sig ud som en fremragende målscorer, men også som den spiller med flest assists i hele ligaen.

Citat fra forfatteren

“Line Berggren Larsen har virkelig vist sit værd i denne sæson. Hendes evne til at assistere har gjort hende til en uvurderlig spiller i ligaen,” siger forfatteren af denne artikel.

Konklusion

Den danske håndboldliga er fyldt med talentfulde spillere, men det er Line Berggren Larsen, der har skilt sig ud i denne sæson. Hendes evne til at assistere har gjort hende til en af de mest værdifulde spillere i ligaen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *