Chukwuani fra Lyngby skifter officielt til østrigsk fodbold.
2 mins read

Chukwuani fra Lyngby skifter officielt til østrigsk fodbold.

Chukwuani fra Lyngby skifter officielt til østrigsk fodbold.

Midtbaneprofilen Tochi Chukwuani skifter til østrigske Sturm Graz

Lyngby Boldklub har annonceret, at deres midtbaneprofil Tochi Chukwuani vil skifte til østrigske Sturm Graz til sommer. Dette blev meddelt af klubben onsdag.

Spekulationer om Chukwuanis fremtid

Der har været mange spekulationer om Chukwuanis fremtid i fodboldverdenen. Onsdag blev det dog bekræftet, at Lyngby Boldklub har solgt den 20-årige midtbanespiller til Sturm Graz. Chukwuani havde forlænget sin kontrakt med Lyngby frem til årsskiftet, men vil nu skifte til det østrigske storhold til sommer.

Lyngbys fodboldchef kommenterer på skiftet

Nicas Kjeldsen, Lyngbys fodboldchef, har udtalt, at skiftet var uundgåeligt. Han takker Chukwuani for hans tid i klubben og fortæller, at de ikke kunne blive enige om en kontraktforlængelse, selvom begge parter sætter stor pris på hinanden. Kjeldsen udtaler, at dette var den bedste løsning, og de er glade på Chukwanis vegne.

Chukwuani skriver under på lang kontrakt

Chukwuani har underskrevet en lang kontrakt med Sturm Graz, der løber til sommeren 2028. Selvom skiftet først sker til sommer, er han fokuseret på at slutte godt af i Lyngby. Han udtaler, at det er vigtigt for ham at slutte godt af og føler, at han skylder det til klubben og fansene. Han vil give alt, hvad han har i de sidste 10 kampe for Lyngby.

Chukwuani nåede at spille 48 kampe for Lyngby, hvor han scorede fire mål og lavede to oplæg.

Citat fra Nicolaj Rønstrup

“Forfatteren af denne artikel, Nicolaj Rønstrup, udtaler: ‘Chukwuani har været en vigtig del af Lyngby Boldklub, og hans skifte til Sturm Graz markerer en ny æra for ham. Vi ønsker ham alt det bedste i hans fremtidige karriere.'”

Konklusion

“Tochi Chukwuani’s skifte til Sturm Graz er et stort skridt i hans karriere. Han har vist stor talent i Lyngby Boldklub, og det bliver spændende at se, hvad fremtiden bringer for ham i det østrigske storhold,” konkluderer Nicolaj Rønstrup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *