Kronprins Frederik er blevet udnævnt til protektor for verdensmesterskabet i badminton.
2 mins read

Kronprins Frederik er blevet udnævnt til protektor for verdensmesterskabet i badminton.

Kronprins Frederik Udnævnt som Protektor for VM i Badminton

Senere i år vil Kronprins Frederik besøge Royal Arena for at overvære verdensmesterskabet i badminton. Badminton Danmark har offentliggjort, at han er blevet udnævnt som protektor for turneringen, der finder sted på dansk jord i august.

Ikke Første Gang for Kronprinsen

Dette er ikke første gang, Kronprins Frederik påtager sig rollen som protektor. Han havde også denne titel, da Danmark var vært for VM i badminton i 2014.

Stolthed og Respekt

Kristian Pinderup Langbak, direktør i Badminton Danmark, udtrykker stor stolthed over Kronprinsens accept af rollen. “Kronprinsen er jo meget sportsinteresseret, og det giver stor værdi for og respekt om VM i badminton at have ham som protektor,” siger han.

Danmark har efterhånden opbygget en solid erfaring som vært for VM i badminton.

Verdens Bedste Badmintonspillere Samles i Danmark

Dette er femte gang, at de bedste badmintonspillere fra hele verden samles i Danmark for at konkurrere om verdensmesterskabstitlen. Turneringen begynder den 21. august i Royal Arena og slutter den 27. august. Viktor Axelsen er Danmarks bedste bud på en guldmedalje.

Citat fra Forfatteren

“Kronprins Frederiks deltagelse som protektor for VM i badminton understreger sportens betydning og prestige. Det er en stor ære for Danmark at være vært for dette verdensomspændende event, og vi ser frem til at byde verdens bedste badmintonspillere velkommen.”

Konklusion fra Forfatteren

“Med Kronprins Frederik som protektor, er vi sikre på, at VM i badminton vil være en mindeværdig begivenhed. Vi ser frem til at fejre sporten og dens spillere i august.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *