Danske herrelandshold kvalificerer sig til EM-semifinalen efter en overbevisende sejr.
2 mins read

Danske herrelandshold kvalificerer sig til EM-semifinalen efter en overbevisende sejr.

Danmark triumferer i EM for hold uden Anders Antonsen

Det danske herrelandshold i badminton har sikret sig en plads i semifinalen ved hold-EM i Polen. Dette blev bekræftet med en overbevisende sejr over værtsnationen fredag.

Turneringen består af fem kampe, men Danmark havde allerede sikret sejren efter de første tre kampe. Både Rasmus Gemke og Magnus Johannesen vandt deres herresingle i to sæt, og det samme gjorde herredoublen med Rasmus Kjær og Frederik Søgaard.

Mads Christophersen og doublen med Daniel Lundgaard og Mads Vestergaard fortsatte sejrsstimen, hvilket resulterede i en samlet sejr på 5-0.

Antonsen ude af spil

Anders Antonsen, Danmarks stærkeste spiller i turneringen, deltog ikke i kampene efter at have bidraget til sejrene over Tyskland og Tjekkiet de foregående dage. Desuden er verdensetteren, Viktor Axelsen, ikke en del af det danske hold.

Modstanderen i lørdagens semifinale vil blive afgjort ved lodtrækning fredag aften. Danmark vil møde en af de to toere.

Danske kvinder gør rent bord

De danske kvinder stødte på Tyrkiet senere fredag, og her blev der også gjort rent bord. Alle danske spillere forlod banen som vindere og er nu, ligesom mændene, klar til semifinalen.

Det danske hold har indledt turneringen med sejre over både Frankrig og Polen.

Citat fra forfatteren

“Det danske badmintonlandshold har virkelig vist deres styrke i denne turnering. Trods fraværet af Anders Antonsen og Viktor Axelsen, har de formået at sikre sig en plads i semifinalen med overbevisende sejre,” siger forfatteren af artiklen.

Konklusion fra forfatteren

“Med deres præstationer indtil videre i turneringen, ser det danske hold ud til at være stærke kandidater til at nå helt til finalen. Det bliver spændende at se, hvem de skal møde i semifinalen, men uanset hvem det bliver, er jeg sikker på, at de vil give dem en hård kamp,” konkluderer forfatteren af artiklen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *