Danmark når ikke til VM-semifinalen.
2 mins read

Danmark når ikke til VM-semifinalen.

Danmark ude af Thomas Cup efter nederlag til Taiwan

Det danske badmintonhold er ude af Thomas Cup, VM for hold, efter at have tabt 3-1 i kvartfinalen mod Taiwan. Holdet fik en hård start, da Viktor Axelsen overraskende tabte den første kamp. Kim Astrup og Anders Skaarup tabte også deres herredouble, hvilket satte Danmark under tidligt pres.

Antonsen holder håbet i live

Anders Antonsen stod for presset og vandt sin kamp, hvilket reducerede stillingen til 2-1. Han holdt dermed liv i håbet om en dansk semifinale ved Thomas Cup. Taiwan var dog stadig kun én sejr fra en plads i semifinalen, og den fik de, da Jhe-Huei/Po-Hsuan slog Frederik Søgaard og Rasmus Kjær i to tætte sæt i holdkampens anden herredouble.

Kampoversigt

Her er en oversigt over kampene:

  • 1. herresingle: Viktor Axelsen – Chou Tien Chen: 19-21, 21-14, 19-21
  • 1. herredouble: Astrup/Skaarup – Yang/Chi-Lin: 14-21, 15-21
  • 2. herresingle: Anders Antonsen – Lin Chun-Yi: 14-21, 21-10, 21-14
  • 2. herredouble: Kjær/Søgaard – Jhe-Huei/Po-Hsuan: 21-23, 18-21
  • 3. herresingle: Rasmus Gemke – Wang Tzu Wei: Blev ikke spillet, da holdkampen var afgjort

Axelsen skuffer

Viktor Axelsen, den danske verdensetter, skuffede i kvartfinalen mod Taiwan ved Thomas Cup. Han tabte til Chou Tien Chen, verdens nummer 14, efter et tæt parløb i første sæt.

Herredoublen under pres

Efter Axelsens nederlag var presset stort på Kim Astrup og Anders Skaarup, verdens fjerdebedste herredouble. De tabte dog klart til Lee og Wang, verdens nummer ti.

Antonsen står for presset

Anders Antonsen stod for presset og vandt sin kamp mod Lin Chun-Yi. Han holdt dermed liv i håbet om en dansk semifinale ved Thomas Cup.

Forfatterens kommentar

“Dette var en hård kamp for det danske hold, men de kæmpede bravt. Desværre var Taiwan bare for stærke denne gang,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion

Med nederlaget på 3-1 misser Danmark muligheden for at spille sig videre til semifinalen. Det er en skuffelse for holdet, men de vil uden tvivl komme stærkt tilbage i fremtidige turneringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *