Danmark lider nederlag i gruppefinalen.
2 mins read

Danmark lider nederlag i gruppefinalen.

Danmark taber til Korea i Uber Cup, men avancerer til kvartfinalen

Til trods for et klart nederlag til Korea i holdkampen ved Uber Cup, er Danmark sikret en plads i kvartfinalen.

Uber Cup: VM for hold

Uber Cup, også kendt som VM for hold, er en prestigefyldt badmintonturnering. Det var allerede kendt inden kampen mod Korea, at Danmark havde sikret sig en plads i kvartfinalen. Den afgørende gruppefinale mod Korea fandt sted natten til tirsdag dansk tid.

Danmarks præstation mod Korea

Desværre for Danmark resulterede kampen i et hurtigt nederlag, da de tabte de første tre kampe ud af fem. Dette betød, at Korea vandt gruppen foran Danmark, men begge hold går videre til kvartfinalen.

Kampresultater

  • 1. damesingle: Line Kjærsfeldt – An se Young: 14-21, 14-21
  • 1. damedouble: Fruergaard/Thygesen – Baek/Lee: 19-21, 16-21
  • 2. damesingle: Line Christophersen – Som Yu Jin: 19-21, 15-21
  • 2. damedouble: Bøje/Magelund – Jeong/Kong: 14-21, 21-19, 11-21
  • 3. damesingle: Julie Dawall Jakobsen – Kim Ga Ram: 19-21, 21-23

I første single var det som forventet svært for Line Kjærsfeldt at matche verdensetteren An Se Young. Line Christophersen og Julie Dawall Jakobsen havde bedre muligheder i de to næste singler, men begge danskere måtte forlade banen som tabere efter tætte kampe.

Næste modstander ukendt

Danmark kender endnu ikke sin kommende modstander i kvartfinalen, men det er sikkert, at det bliver en etter fra en af de andre grupper. Det betyder, at de ikke kan møde Korea igen.

Danske herrer i aktion

De danske herrer skal spille gruppefinale mod Malaysia senere tirsdag. Denne kamp kan følges fra klokken 11 på TV 2 Sport og TV 2 Play.

Citat fra forfatteren

“Selvom det var en skuffende præstation mod Korea, er det vigtigt at huske på, at Danmark stadig er i turneringen og har en chance for at vinde Uber Cup,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion

Forfatteren af webstedet konkluderer: “Trods nederlaget mod Korea, har Danmark stadig en chance i Uber Cup. Det bliver spændende at se, hvem de møder i kvartfinalen.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *