Danmark fortsætter sin succes ved hold-EM i badminton.
2 mins read

Danmark fortsætter sin succes ved hold-EM i badminton.

Danmark triumferer i EM i badminton for blandede hold

I fredagens kamp i EM i badminton for blandede hold, der blev afholdt i Danmark, stod det danske hold ansigt til ansigt med Spanien.

Dansk dominans i gruppespillet

Det danske hold, som var favoritterne, havde allerede sikret sig en plads i en af semifinalerne efter at have vundet over både Frankrig og Holland i gruppespillet. Spanien formåede ikke at ryste den danske selvtillid, og de regerende europamestre sejrede overlegent med 5-0. Dette resulterede i, at Danmark toppede sin gruppe med tre sejre.

Mathias Christiansen og Christinna Pedersen sørgede for en solid start ved at vinde 21-11, 21-11 over det spanske par. Rasmus Gemke fik også chancen for at vise sit værd i herresingle.

Semifinale mod Tyskland

Gemke besejrede Luis Enrique Penalver i tre sæt med 12-21, 21-16, 21-13. Mia Blichfeldt fulgte trop og sikrede den danske sejr ved at øge føringen til 3-0. Blichfeldt slog Sara Penalver 21-11, 21-14.

Danmark fortsatte sin sejrsrække ved også at vinde kampene i mixeddouble og damedouble, hvilket resulterede i en 5-0-sejr.

I semifinalen skal Danmark nu møde Tyskland, som fredag slog England 3-2 i den anden gruppe og sluttede på andenpladsen efter Rusland.

Forfatterens kommentar

“Danmarks præstation i dette EM har været intet mindre end imponerende. De har vist en utrolig styrke og sammenhold, hvilket har resulteret i en række overbevisende sejre. Det bliver spændende at se, hvordan de vil klare sig i semifinalen mod Tyskland,” udtaler forfatteren af webstedet.

Konklusion

Forfatteren af webstedet konkluderer: “Med deres overbevisende præstation i gruppespillet, hvor de vandt 4-1 over både Frankrig og Holland, og deres seneste 5-0-sejr over Spanien, er Danmark klart et hold, man skal holde øje med i den kommende semifinale mod Tyskland.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *