Badmintonspillere fra hele verden samles for at konkurrere om fem millioner kroner på TV 2 Fyn.
1 min read

Badmintonspillere fra hele verden samles for at konkurrere om fem millioner kroner på TV 2 Fyn.

Odense: En del af den internationale badminton elite

Odense og resten af Fyn har fået en fornem placering på det internationale badmintonkort. Byen er nemlig vært for Danisa Denmark Open, som er en del af den prestigefyldte Super Series i badminton. Denne turneringsserie tæller 13 turneringer rundt om i verden, og placerer dermed Odense i samme liga som globale metropoler som Tokyo, Paris og Hong Kong.

Viktor Axelsen: Fyns håb for Danisa Denmark Open

Den fynske badmintonspiller Viktor Axelsen er sat til at træde i aktion onsdag, hvor han skal møde den japanske spiller Kazumasa Sakai. Ifølge Super Series’ verdensrangliste ligger Sakai på en 32. plads, mens Axelsen selv rangerer som nummer tre. Axelsen er dermed seedet til at slutte turneringen som nummer et.

Det er værd at bemærke, at Axelsen aldrig tidligere har vundet Danisa Denmark Open, som i år afholdes i Odense Idrætshal.

Citat fra forfatteren

“Odense og resten af Fyn har virkelig fået en unik mulighed for at markere sig på det internationale badmintonkort med Danisa Denmark Open. Det bliver spændende at se, hvordan Viktor Axelsen vil klare sig i dette prestigefyldte selskab,” udtaler forfatteren af webstedet.

Konklusion fra forfatteren

Forfatteren af webstedet konkluderer: “Uanset udfaldet af turneringen, er det en stor bedrift for Odense og Fyn at være vært for en turnering af denne kaliber. Det sætter virkelig området på det internationale badmintonkort og giver lokale talenter som Viktor Axelsen en fantastisk platform at præstere på.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *