TV 2 Fyn rapporterer om Danmarks hurtigst voksende sportsgren, som er baseret på Fyn
2 mins read

TV 2 Fyn rapporterer om Danmarks hurtigst voksende sportsgren, som er baseret på Fyn

Padel: Danmarks hurtigst voksende sportsgren

Padel, en sportsgren med oprindelse i Mexico, er i hastig vækst i Danmark. Denne sportsgren har særligt vundet indpas på Fyn, hvor den er blevet utrolig populær.

Fyn: Dansk Padel’s vugge

Frederik Bentler, Formand for Dansk Padel Forbund, betegner Fyn som arnestedet for dansk padel. Fynboerne har omfavnet padelsporten tidligt, og over de sidste tre år har sporten oplevet en eksplosiv vækst både på Fyn og i resten af landet.

Padel blev introduceret i Danmark på to udendørsbaner på Tåsinge i 2012. Siden da har sporten bredt sig til hele landet, og Odense er nu den by i Danmark med flest padelbaner per indbygger, med over 50 baner.

PadelBoxen i Odense: Efterspørgslen er stor

PadelBoxen i Odense har mærket den stigende interesse for padel. Siden åbningen i 2019 har de udvidet deres faciliteter med næsten 300 procent.

“Vi startede med fire baner, og nu har vi udvidet til fjorten baner. Vi er også i gang med at bygge udendørs baner på vores anlæg. Efterspørgslen på at prøve denne sport, som er nem at komme i gang med, er enorm,” udtaler centerleder Kim Poulsen.

Citat fra forfatteren

“Padel er mere end bare en sportsgren; det er en livsstil. Den eksplosive vækst i popularitet vidner om, at danskerne har taget padel til sig, og det er fantastisk at se,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion fra forfatteren

“Padel har oplevet en utrolig vækst i Danmark, særligt på Fyn. Med sin nemme tilgængelighed og stigende popularitet, ser fremtiden lys ud for denne sportsgren,” konkluderer forfatteren af webstedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *