Registrering for årets sommeraktivitet i håndbold er nu åben på Håndbold.dk
2 mins read

Registrering for årets sommeraktivitet i håndbold er nu åben på Håndbold.dk

Stigende interesse for strandhåndbold i Danmark

De seneste år har DanskHåndbold bemærket en voksende interesse for strandhåndbold. I 2023 blev der registreret mere end 2400 holdtilmeldinger til forskellige strandhåndboldstævner rundt om i landet. Dette repræsenterer en stigning på 100 holdtilmeldinger sammenlignet med 2022.

Et bredt udvalg af stævner

Denne stigende popularitet har ført til et bredt og varieret udvalg af stævner. I dag kan DanskHåndbold åbne for tilmeldinger til eliteturneringen, Beach Handball Touren, samt over 250 andre stævner for alle håndboldspillere fra U7 til senior-niveau.

Tilmelding til Danmarksmesterskabet i strandhåndbold

Beach Handball Touren er det officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. Det består af seks kvalifikationsstævner, der kulminerer i finalestævnet den 29. juni. Du kan læse mere og tilmelde dit hold her.

Overblik over beach handball-stævner

Der er et fuldt overblik over de mange beach handball-stævner for alle aldre og niveauer i landets fire håndboldregioner. Flere stævner vil blive tilføjet løbende. Du kan finde information om stævner i DanskHåndbold Nord her, DanskHåndbold Midt her og DanskHåndbodl Øst her. Information om stævner i DanskHåndbold Syd kommer snart.

Forlæng sæsonen med et beach handball-stævne

Hvis din håndboldklub ønsker at forlænge sæsonen ind i foråret eller sommeren, er et stævne i sandet den perfekte mulighed. Det er stadig muligt for foreninger at oprette stævner, så tøv ikke med at kontakte den lokale beach handball-ansvarlige i din region for rådgivning.

Følg DanskHåndbolds beach handball-aktiviteter

Du kan følge alle DanskHåndbolds beach handball-aktiviteter på Instagram her og Facebook her.

Citat fra forfatteren

“Strandhåndbold er en fantastisk måde at forlænge håndboldsæsonen og tilbyde en sjov, anderledes oplevelse for spillere på alle niveauer. Vi er glade for at se den stigende interesse og vil fortsætte med at støtte udviklingen af denne sportsgren,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion

Strandhåndbold er en voksende sport i Danmark, med en stigning i holdtilmeldinger og et bredt udvalg af stævner på tværs af landet. DanskHåndbold støtter denne udvikling og opfordrer håndboldklubber til at overveje at forlænge deres sæson med et beach handball-stævne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *