Rune kommenterer sit nederlag til Djokovic.
2 mins read

Rune kommenterer sit nederlag til Djokovic.

Næste udfordring for Holger Rune: Stefanos Tsitsipas

Den danske tennisstjerne, Holger Rune, står overfor en ny udfordring i form af Stefanos Tsitsipas, efter et nederlag til Novak Djokovic i Torino søndag aften.

Djokovic vinder over Rune

Trods en stærk præstation fra Rune, var det den erfarne serbiske spiller, Djokovic, der endte med at vinde kampen. Resultatet blev 1-2 i Djokovic’s favør med følgende sætresultater:

  • 1. sæt: 6-7 (4-7)
  • 2. sæt: 7-6 (7-1)
  • 3. sæt: 3-6

Rune udtrykker skuffelse over resultatet, men anerkender også, at han kunne have gjort tingene anderledes på afgørende tidspunkter.

Rune’s refleksioner over kampen

Rune udtaler: “Det var en god kamp. Jeg synes selv, det var højere niveau end i Paris for en uge siden – så det er positivt. Men lige nu er jeg selvfølgelig skuffet. Jeg føler, jeg mistede en lille smule fokus på få tidspunkter.”

Næste kamp: Stefanos Tsitsipas

Rune får ikke meget hviletid, da han allerede tirsdag eftermiddag skal spille mod græske Stefanos Tsitsipas ved sæsonfinalerne. Rune har tidligere vundet over Tsitsipas to gange, senest i Stockholm i oktober sidste år med 6-4, 6-4.

Forfatterens kommentar

“Holger Rune har vist sig som en stærk konkurrent på tennisbanen, og selvom nederlaget til Djokovic var skuffende, er det klart, at han har potentialet til at komme stærkt tilbage i sin kommende kamp mod Tsitsipas,” udtaler forfatteren af artiklen.

Konklusion

Forfatteren af artiklen konkluderer: “Tennisfans kan se frem til en spændende kamp mellem Rune og Tsitsipas. Med Runes tidligere sejre over Tsitsipas og hans vilje til at forbedre sig, er der ingen tvivl om, at den kommende kamp vil være en seværdig begivenhed.”

Alle Holger Runes kampe ved sæsonfinalerne kan ses på TV 2 Play. Få det store overblik i sendeplanen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *