Holger Rune har sikret sig en plads i finalen, til stor glæde for hans trofaste fans | Danske Spil A/S.
3 mins read

Holger Rune har sikret sig en plads i finalen, til stor glæde for hans trofaste fans | Danske Spil A/S.

Uventet hjælp til Holger Rune i ATP-turneringen i Basel

Den danske tennisspiller, Holger Rune, har modtaget uventet assistance i ATP-turneringen i Basel. Nogle af de mest udfordrende modstandere er blevet elimineret, hvilket sandsynligvis glæder mange af Danske Spils kunder.

Danske tennisfans holder fast ved troen på sejr

I flere måneder har danske tennisfans loyalt troet på en sejr, hver gang Holger Rune er trådt ind på banen. Nu ser det ud til, at deres loyalitet kan blive belønnet. Holger Rune triumferede i første runde af ATP-turneringen i Basel, og de kommende runder ser også ud til at være overkommelige for den danske tennisspiller.

Optimisme omkring Holger Runes chancer

“Til Holger Runes kamp mod Sebastian Baez i aften er 70% af indskuddene sat på dansk sejr. Det svarer meget godt overens med vores vurdering af favoritværdigheden. Når det gælder spillet om at vinde hele turneringen, så er hele 80 procent af alle indskud sat på Holger, og det, tror vi, er til gengæld lige optimistisk nok, når vi tager Holger Runes aktuelle form med i ligningen,” udtaler Peter Emmike Rasmussen, tennis-ekspert og oddssætter hos Danske Spil.

Forbedrede chancer for dansk succes

“Det kan jo også være, at Holger Rune er ved at komme ud på den anden side af sin spillemæssige krise, og så er det værd at bemærke, at både Sebastian Korda og Andy Murray, der på forhånd så ud til kunne at stå mellem Holger Rune og den samlede sejr, allerede er blevet slået ud af turneringen, så chancerne for dansk succes er blevet markant bedre,” tilføjer Peter Emmike Rasmussen.

Dermed har mange af Danske Spils kunder sandsynligvis også forbedret deres chancer for succes. Som det blev fremhævet for nylig, har danskerne ikke mistet troen på Holger Rune, selvom hans præstationer på banen har været udfordrende.

Du kan følge kampen mellem Holger Rune og Sebastian Baez i aften på TV2 Play – eller direkte på Danskespil.dk eller via Danske Spils app.

Citat fra forfatteren

“Denne udvikling i ATP-turneringen i Basel viser, at troen på Holger Rune er stærk blandt danske tennisfans. Det bliver spændende at se, om denne tro vil blive belønnet med en sejr,” siger forfatteren af artiklen.

Konklusion fra forfatteren

“Uanset udfaldet af turneringen, er det tydeligt, at Holger Rune har en stærk støtte blandt danske tennisfans. Hans præstationer i ATP-turneringen i Basel vil utvivlsomt blive fulgt tæt,” konkluderer forfatteren af artiklen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *