Badmintonspilleren PV Sindhu er gået videre til kvartfinalerne i Denmark Open, ifølge Times of India.
3 mins read

Badmintonspilleren PV Sindhu er gået videre til kvartfinalerne i Denmark Open, ifølge Times of India.

## Sindhu Avancerer til Kvartfinalerne i Denmark Open Super 750

PV Sindhu, dobbelt olympisk medaljevinder, kæmpede sig vej ind i kvartfinalerne i damesingle ved Denmark Open Super 750 badmintonturneringen. Hun stod over for verdens nummer 7, Gregoria Mariska Tunjung fra Indonesien, og lavede en utrolig comeback efter at have tabt det første spil. Sindhu sikrede sejren i en anden runde kamp, der varede 71 minutter.

Sindhu, en tidligere verdensmester, gik ind i kampen med en head-to-head rekord på 8-2 i hendes favør mod Tunjung. Dog havde indoneseren haft overtaget i deres seneste møder, hvor hun har besejret Sindhu to gange i år, herunder ved Madrid Spain Masters finalen.

## Udfordringer og Comeback

Den indiske stjerne har haft udfordringer med hendes form denne sæson, da hun vendte tilbage fra Hangzhou Asian Games uden en medalje. Tingene så dystre ud for Sindhu, da hun fandt sig bagud med 6-12 og overgav det første spil til sin indonesiske modstander.

Ufortrødent lavede Sindhu et kraftfuldt comeback i det andet spil, hvor hun tog en kommanderende føring på 13-4. Selvom Tunjung lavede en voldsom rally, scorede otte point i træk for at udligne spillet til 14-14, udnyttede Sindhu to flick server, hvilket gav hende en fordel på seks point og tog kampen til et afgørende tredje spil.

## Afgørende Tredje Spil

I det tredje spil var de to spillere jævnbyrdige ved 3-3. Sindhu stod dog over for nogle tidlige udfordringer, da hun faldt bagud til et underskud på 5-9. En serie af forhåndskryds fra Tunjung lagde pres på Sindhu, hvilket førte til en række fejl fra hendes side. Ikke desto mindre formåede Sindhu at kæmpe sig tilbage, udlignede til 13-13 efter at hendes modstander lavede fejl på baglinjen og ved nettet.

I en bemærkelsesværdig vending skød Sindhu fremad, nåede en føring på 18-13, mens Tunjung kæmpede med fejl. Et omvendt drop skud gav Sindhu syv matchpoint, og hun sikrede sejren med en spektakulær dykkende redning, hvilket fik hendes modstanders skud til at ramme nettet.

## Forfatterens Kommentar

“Forfatterens navn” kommenterede på Sindhus sejr: “Sindhus præstation i denne kamp viser hendes utrolige viljestyrke og evne til at komme tilbage, selv når oddsene er imod hende. Hendes sejr er et bevis på hendes talent og beslutsomhed.”

## Konklusion

“Forfatterens navn” konkluderede: “Sindhus sejr over Tunjung er et klart eksempel på hendes evne til at overvinde modgang. Hendes comeback i denne kamp er et testamente til hendes utrolige viljestyrke og beslutsomhed. Vi ser frem til at se, hvad fremtiden bringer for denne talentfulde atlet.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *