DR er i forhandlinger om rettighederne til Wimbledon 2023 tennis-turneringen.
1 min read

DR er i forhandlinger om rettighederne til Wimbledon 2023 tennis-turneringen.

Omskrevet artikel:

DR sikrer sig rettighederne til Wimbledon

Det er nu bekræftet, at DR har erhvervet rettighederne til den prestigefyldte Wimbledon-tennisturnering. Dette kommer efter en periode med lav interesse for de danske rettigheder til turneringen. TV 2 valgte at fokusere fuldt ud på Tour de France, hvilket efterlod rettighederne til Wimbledon åbne.

DR som potentiel broadcaster

DR blev kortvarigt nævnt som broadcaster på Wimbledons officielle hjemmeside. Dog har DR endnu ikke bekræftet dette officielt. “Wimbledon har muligvis været for hurtige til at offentliggøre dette. Der er endnu ikke indgået nogen aftale, men vi er meget interesserede i at få en på plads hurtigst muligt,” udtaler Kristian Rast, teamleder i DR koncernkommunikation, til Ekstra Bladet.

DR som sandsynlig køber

Det ser ud til, at Wimbledon har haft svært ved at finde en køber i Danmark. DR synes dog at have sikret sig rettighederne billigt i sidste øjeblik, sandsynligvis på grund af manglende interesse fra mere kommercielle aktører.

Citat fra forfatteren

“Det er interessant at se, hvordan DR har formået at sikre sig rettighederne til Wimbledon. Det viser, hvordan det danske medielandskab er i konstant forandring,” siger forfatteren af artiklen.

Konklusion

DR’s erhvervelse af rettighederne til Wimbledon markerer en vigtig udvikling i dansk sportsdækning. Det vil være spændende at se, hvordan dette vil påvirke fremtidige rettighedshandler og den generelle interesse for tennis i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *