Djokovic sikrer Serbiens plads i semifinalen i Davis Cup
2 mins read

Djokovic sikrer Serbiens plads i semifinalen i Davis Cup

Djokovic sikrer Serbiens plads i semifinalen i Davis Cup

Novak Djokovic triumferer i Davis Cup

Uden at give en eneste breakbold fra sig, besejrede Novak Djokovic Cameron Norrie i to sæt.

Novak Djokovic har haft en imponerende karriere, hvor han har vundet næsten alt, hvad der er værd at vinde, og ofte mere end én gang. Dog har han og Serbien kun vundet Davis Cup én gang, tilbage i 2010.

Dette kan ændre sig i år, da Malaga i Spanien er vært for Davis Cup slutspillet denne uge.

Ubesværet sejr til Djokovic

Torsdag sikrede verdens nummer et, Djokovic, sig en sejr over Cameron Norrie med cifrene 6-4, 6-4. På trods af kvalificeret modstand fra Norrie, var Djokovic et niveau over og gav ikke en eneste breakbold fra sig.

Denne sejr sikrede Serbien en 2-0-sejr over Storbritannien og en plads i semifinalen, hvor de skal møde Italien, anført af Jannik Sinner, på lørdag. Miomir Kecmanovic, der er nummer 55 i verden, vandt Serbiens første kamp over Jack Draper med 7-6, 7-6.

Semifinaler og finale

I den anden semifinale skal Finland, som er turneringens overraskelse, op mod Australien på fredag. Finalen i Davis Cup afvikles på søndag.

Citat fra forfatteren

“Djokovic har endnu engang bevist, hvorfor han er verdens bedste. Hans præstation i Davis Cup har været intet mindre end imponerende,” siger forfatteren af denne artikel.

Konklusion

Med Djokovic i spidsen har Serbien en god chance for at vinde deres anden Davis Cup-titel. Hans præstationer indtil videre i turneringen har været overbevisende, og det bliver spændende at se, om han kan føre sit hold til sejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *