‘Danske spilleres præstation ved Australian Open kritiseres: Det er en stor skuffelse’
2 mins read

‘Danske spilleres præstation ved Australian Open kritiseres: Det er en stor skuffelse’

Omskrevet artikel:

Danske tennisspillere skuffer ved Australian Open

I weekenden gik tre håbefulde danske tennisspillere ind til årets første grand slam turnering, Australian Open, med optimisme. Desværre er ingen af dem nu tilbage efter turneringens anden runde.

Caroline Wozniacki, Clara Tauson og Holger Rune lykkedes ikke med at kvalificere sig til turneringens tredje runde. Dette er en stor skuffelse, ifølge DR Sportens tennisreporter, Kresten Mosbæk.

Forventninger ikke indfriet

Mosbæk mener, at med tre så dygtige spillere, burde mindst en af dem have nået den anden uge af Australian Open. Han kalder det en “gigantisk skuffelse”, at ingen af dem gik videre fra anden runde.

Caroline Wozniacki blev slået ud af turneringen natten til onsdag af verdens nummer 170. Holger Rune og Clara Tauson fulgte efter med nederlag mod henholdsvis Arthur Cazaux og Victoria Azarenka.

Indsatsen blåstemplet

Trods nederlaget, roser Mosbæk Clara Tausons indsats ved Australian Open. Den 21-årige dansker, som ligger nummer 96 på verdensranglisten, har vist lovende takter efter en skadespræget sæson sidste år.

Dog kan det samme ikke siges om Holger Rune eller Caroline Wozniacki. Mosbæk mener, at begge spillere burde have vundet deres kampe, og kalder deres nederlag for en fiasko.

Bekymring for fremtiden

Mosbæk udtrykker bekymring for både Runes og Wozniackis fremtid i sporten. Han mener, at Rune skal vise, hvorfor der er så mange forventninger til ham, og at Wozniacki skal overveje, om det er realistisk at konkurrere om grand slam-titler med så få kampe i bagagen.

Citat fra Kresten Mosbæk

“Det, der står tilbage, er, at Rune igen ryger tidligt ud af en grand slam, og det er klart den største skuffelse,” siger Kresten Mosbæk.

Konklusion

Ifølge Mosbæk skal både Rune og Wozniacki tage deres nederlag ved Australian Open som en lejlighed til at reflektere over deres præstationer og planlægge deres fremtid i sporten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *