Danmark mister føringen i tennislandskampen mod Sverige halvvejs igennem kampen.
2 mins read

Sverige fører over Danmark i UTR Leschly Challenge

Efter lørdagens tre kampe i den arrangerede tennislandskamp UTR Leschly Challenge, der afholdes i Farum, fører Sverige 2-1 over Danmark.

Danmark fik en god start med en 1-0 føring takket være Christian Sigsgaard. Men trods en stærk start måtte Holger Rune acceptere nederlaget i den anden single. Danskernes nederlag fortsatte i doublen, som oprindeligt skulle have været afviklet søndag.

Dansk åbningssejr

Opgøret, der er struktureret som en Davis Cup-kamp, startede med en dansk sejr. Sigsgaard besejrede Filip Bergevi – verdens nummer 739 – med cifrene 6-2, 7-5. Sigsgaard, der ikke er placeret på verdensranglisten, kom stærkt fra start og fik hurtigt et servegennembrud, hvilket gav ham fordel i hele første sæt.

Andet sæt var mere jævnt, og spillerne fulgtes ad hele vejen til 5-5, hvor Sigsgaard brød afgørende til 6-5. Derefter servede han sejren hjem.

Anden kamp

I lørdagens anden kamp mødte den unge danske stjerne Holger Rune Elias Ymer, der rangerer som nummer 201 i verden. Rune, der ligger som nummer 827 på samme liste, dominerede fra starten.

Rune vandt første sæt med 6-2 takket være sit suveræne spil. Andet sæt var mere jævnt, men Ymer vandt de to sidste partier og ændrede 4-4 til 6-4.

Ymer kom også bedst ud til tredje sæt, hvor han brød til 2-0. Rune svarede tilbage med et brud til 1-2, men han formåede ikke at udligne i egen serv. Ymer sikrede sejren med cifrene 2-6, 6-4, 6-3.

Doublen

Doublen blev afviklet efter singlerne, og her måtte Christian Sigsgaard og Frederik Løchte Nielsen se sig slået med cifrene 6-7, 5-7 af Filip Bergevi og Markus Eriksson.

Søndag spilles de resterende to singler i dysten. Der er 100.000 kroner på spil doneret af Leschly Tennis Foundation.

Citat fra forfatteren

“Denne tennislandskamp har været en intens og spændende oplevelse for både spillere og fans. Vi ser frem til de resterende kampe,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion fra forfatteren

“Trods en stærk start fra Danmark, har Sverige formået at tage føringen i UTR Leschly Challenge. Med to kampe tilbage er alt stadig muligt. Vi ser frem til en spændende afslutning på denne tennislandskamp,” konkluderer forfatteren af webstedet.