Information om dækningen af Machineseeker EHF Champions League for mænd 2023/24, runde 9.
2 mins read

Information om dækningen af Machineseeker EHF Champions League for mænd 2023/24, runde 9.

Resultater fra Runde 9 i Machineseeker EHF Champions League

I den niende runde af Machineseeker EHF Champions League, blev der spillet fire kampe. Her er en opsummering af resultaterne og højdepunkterne.

RK CELJE PIVOVARNA Laško mod ORLEN WISLA PLOCK

ORLEN WISLA PLOCK vandt over RK CELJE PIVOVARNA Laško med 30:25, hvilket er det samme resultat som i runde 6. Plock’s sejr blev hjulpet af et par uheldige afbrændere og et rødt kort til Stefan Zabic fra Celje. Mitja Janc og Tin Lucin fra begge hold sluttede kampen med otte mål hver.

KOLSTAD HANDBALL mod AALBORG Håndbold

AALBORG Håndbold slog KOLSTAD HANDBALL med 29:18. Sander Sagosen og hans hold var tydeligt utilfredse med deres præstation. De havde svært ved at håndtere Niklas Landin, der leverede en stærk præstation. Resultatet placerer Aalborg øverst i gruppen, afhængig af de kommende resultater.

HC PPD ZAGREB mod OTP BANK-PICK SZEGED

HC PPD ZAGREB vandt over OTP BANK-PICK SZEGED med 30:25. Zagreb fik deres hævn for det ene måls nederlag til Szeged i en tidligere kamp. Selvom de tillod Szeged at komme lidt tilbage i de senere stadier af kampen, var det en solid præstation fra den kroatiske klub.

Kampenes forløb

Alle kampe var tætte og intense. I kampen mellem Celje og Plock, var der kun to mål i det, med Plock i spidsen med 25:23. Aalborg og Zagreb havde begge deres sejre sikret, med Aalborg foran 26:17 og Zagreb foran 26:19. I begge tilfælde spillede holdenes målmænd fremragende.

Konklusion

Runde 9 af Machineseeker EHF Champions League bød på spændende kampe og intense øjeblikke. Mens nogle hold cementerede deres positioner i toppen, kæmper andre stadig for at nå play-offs. Med fire kampe tilbage, er der stadig meget på spil.

Citat fra Forfatteren

“Runde 9 af Machineseeker EHF Champions League var en spejling af runde 6, med nogle hold, der fik deres hævn og andre, der cementerede deres positioner. Med fire kampe tilbage, er der stadig meget på spil.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *