Scandic har forlænget deres samarbejdsaftale med Danmarks Ishockey Union indtil 2026.
2 mins read

Scandic har forlænget deres samarbejdsaftale med Danmarks Ishockey Union indtil 2026.

Scandic fortsætter som officiel partner for Danmarks Ishockey Union og IIHF VM 2025

Scandic har igen fået æren af at være den officielle samarbejdspartner for Danmarks Ishockey Union. Samtidig er hotelkæden blevet udpeget som officiel partner for 2025 IIHF Ice Hockey World Championship, der vil blive afholdt i Herning.

Stolt tradition for støtte til dansk idræt

Scandic har siden sin begyndelse haft en stærk tradition for at støtte dansk idræt. Derfor er det med stor glæde, at hotelkæden kan annoncere, at deres langvarige partnerskab med Danmarks Ishockey Union er blevet forlænget.

Scandic: en pålidelig partner for sportsudøvere

“Det er fantastisk, at Scandic fortsætter som dansk ishockeys hotelkæde. Vi har lang og god erfaring med sportsudøvere på vores hoteller og ved, hvad der kræves for at sikre den bedste mulige opladning,” udtaler Klaus Johansen, kommerciel direktør hos Scandic. Han tilføjer, at de ser frem til at være officiel partner for 2025 IIHF Ishockey VM, hvor Danmark skal spille i Herning.

Glæde over det fortsatte samarbejde

Claus Fonnesbech Christensen, direktør for Danmarks Ishockey Union, udtrykker også sin begejstring over det fortsatte samarbejde med Scandic. Han roser hotelkæden for deres forståelse og fleksibilitet over for sportsfolk, samt deres tilstedeværelse i mange byer.

2025 IIHF Ice Hockey World Championship

2025 IIHF Ice Hockey World Championship vil blive afholdt i Stockholm og Herning. Herning Arena vil være vært for de 28 kampe i Danmarks pulje samt to kvartfinaler. Billetsalget til kampene i Danmark vil starte i 2024, og yderligere information om salgstidspunkt, priser og billettyper vil blive annonceret snart.

Kommentar fra forfatteren

“Scandics fortsatte samarbejde med Danmarks Ishockey Union og deres nye rolle som officiel partner for 2025 IIHF Ice Hockey World Championship er en stor sejr for dansk idræt. Det viser Scandics engagement i at støtte og fremme sporten, og det er en stor anerkendelse af deres evne til at levere førsteklasses service til sportsudøvere,” siger forfatteren af denne artikel.

Konklusion

Scandics fortsatte partnerskab med Danmarks Ishockey Union og deres nye rolle som officiel partner for 2025 IIHF Ice Hockey World Championship markerer en vigtig milepæl for hotelkæden. Det understreger deres engagement i dansk idræt og deres dedikation til at levere den bedste service til sportsudøvere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *