Metal Ligaen får tildelt en plads i Champions Hockey League for sæsonen 2024/25.
2 mins read

Metal Ligaen får tildelt en plads i Champions Hockey League for sæsonen 2024/25.

Champions Hockey sæson 2024/25 starter med dansk deltagelse

I overensstemmelse med traditionen åbner Champions Hockey sæson 2024/25 på klubniveau, og Danmark vil endnu engang være repræsenteret.

Danmark bliver en af de fem “Challenger Leagues”

Danmark har sikret sig en plads som en af de fem “Challenger Leagues”, hvilket betyder, at et dansk hold vil deltage i puljespillet. Dette spil inkluderer allerede hold fra de største ligaer – Schweiz, Sverige, Finland, Tjekkiet, IceHockeyLeague (Østrig, Ungarn, Italien og Slovenien) og Tyskland.

Danmarks nationale mester spiller sammen med mesterholdene fra andre lande

Den nationale mester i Danmark vil derfor spille sammen med mesterholdene fra Frankrig, Polen, Norge og Storbritannien i CHL som Challenger League.

Slovakiet holdes udenfor i denne sæson

Det er ikke en selvfølge, at en liga får en sådan plads. Dette understreges af, at Slovakiet i denne sæson er holdt udenfor det prestigefyldte selskab for at give plads til et hold fra den polske liga.

Deltagende hold i Champions Hockey sæson 2024/25

Deltagerne – antal hold i parentes:
Schweiz (4)
Sverige (3)
Finland (3)
Tyskland (3)
Østrig mm (3)
Tjekkiet (3)
Danmark (1)
Storbritannien (1)
Norge (1)
Polen (1)
Frankrig (1)

Citat fra forfatteren

“Dansk deltagelse i Champions Hockey sæson 2024/25 er et stort skridt for dansk ishockey og en fantastisk mulighed for at vise vores talenter på den internationale scene,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion fra forfatteren

Forfatteren af webstedet konkluderer: “Dette er en spændende tid for dansk ishockey. Med deltagelse i Champions Hockey sæson 2024/25 får vi mulighed for at konkurrere med nogle af de bedste hold i verden, hvilket vil være en stor udfordring, men også en enorm mulighed for vækst og udvikling.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *