Ishockey-VM vil blive afholdt i Danmark i 2025, rapporterer TV MIDTVEST
2 mins read

Ishockey-VM vil blive afholdt i Danmark i 2025, rapporterer TV MIDTVEST

Valg af værtsby for ishockeymesterskab i 2025 endnu ikke fastlagt

I 2018 blev Jyske Bank Boxen i Herning og Royal Arena i København brugt som værtssteder for to grupper under en sportsbegivenhed. Disse to arenaer er også i overvejelse for det kommende ishockeymesterskab i 2025. Dog understreger Dansk Ishockey Union (DIU), at det endnu ikke er besluttet, hvilken dansk by der får æren af at være værtsby for mesterskabet. Det samme gælder for valget af den svenske by.

Forberedelserne til mesterskabet er allerede i gang

Uafhængigt af hvilken by der bliver valgt som værtsby, er forberedelserne til mesterskabet allerede i fuld gang. “Vi ser frem til 2025. Vi har et nyt sportsligt mål at stræbe efter, da vi skal præsentere det bedste mulige spil for vores hjemmepublikum. Det indebærer, at vi fortsat skal være blandt de 12 bedste nationer på seniorniveau, og vores ungdomstrænere skal arbejde endnu hårdere på at udvikle de nødvendige talenter, så vi kan bevare vores position i verdenstoppen”, udtaler Henrik Bach Nielsen.

Under det sidste VM i Danmark var der i gennemsnit 8132 tilskuere til de 64 kampe på VM-programmet.

Citat fra forfatteren

“Forberedelserne til mesterskabet i 2025 er i fuld gang, og vi ser frem til at præsentere det bedste mulige spil for vores hjemmepublikum”, siger Henrik Bach Nielsen.

Konklusion fra forfatteren

Valget af værtsby for det kommende ishockeymesterskab i 2025 er endnu ikke fastlagt. Uanset hvilken by der bliver valgt, er forberedelserne allerede i fuld gang for at sikre det bedst mulige spil for hjemmepublikummet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *