Prins Vincent er startet til fodbold og spiller nu i samme klub som Prinsesse Josephine.
2 mins read

Prins Vincent er startet til fodbold og spiller nu i samme klub som Prinsesse Josephine.

Den kongelige familie er i øjeblikket dybt engageret i fodbold. Prins Vincent har fulgt i sin tvillingsøsters, prinsesse Josephines, fodspor og er også begyndt at spille fodbold. Han har endda valgt at deltage i den samme klub som sin søster.

Prins Vincent træner flittigt i HIK

Prins Vincent, der er 13 år gammel, er i topform. Han træner intensivt i fodboldklubben HIK, hvor hans søster, prinsesse Josephine, også spiller. Vincent er godt tilpas i sin aldersgruppe, hvor der er høj intensitet både under træning og i kampe.

HIK: En klub med sunde værdier

Hellerup Idrætsklub, hvor både prins Vincent og prinsesse Josephine spiller, lægger stor vægt på kammeratskab. Klubbens grundværdier er glæde, udvikling, fællesskab og vilje. Både prins Vincent og prinsesse Josephine har haft en travl vinter med træning og kampe, og med forårets ankomst vil aktivitetsniveauet kun stige.

Forberedelse til Royal Run

Med al den løbetræning fra fodboldbanen vil prins Vincent og prinsesse Josephine sandsynligvis være i topform til Royal Run den 20. maj.

Citat fra forfatteren

“Det er inspirerende at se, hvordan den kongelige familie engagerer sig i sport og fællesskab. Prins Vincent og prinsesse Josephines deltagelse i fodbold viser, at de værdsætter sundhed og teamwork,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion

Forfatteren af webstedet konkluderer: “Prins Vincent og prinsesse Josephines engagement i fodbold er et glimrende eksempel på, hvordan sport kan bringe folk sammen og fremme sunde vaner. Deres deltagelse i HIK viser, at de er dedikerede til deres sport og til at forbedre sig selv.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *