Informationsplan for transmission af VM i ishockey på DR’s kanaler.
2 mins read

Informationsplan for transmission af VM i ishockey på DR’s kanaler.

Danske ishockey-kvinder klar til VM på hjemmebane

I starten af 2022 gjorde det danske kvindelandshold i ishockey sig bemærket ved vinter-OL i Beijing, hvor de var tæt på at kvalificere sig til kvartfinalerne efter en imponerende sejr over Tjekkiet. Fra den 25. august får fans igen muligheden for at følge holdet, når DR sender live fra VM i ishockey for kvinder, hvor de 10 bedste nationer kæmper om medaljerne.

Historisk værtskab for Danmark

Dette VM er historisk for Danmark, da det er første gang, landet er vært for et A-VM i ishockey for kvinder. DR vil sende alle Danmarks fire indledende kampe samt semifinalerne og finalen. Den første kamp finder sted i Frederikshavn den 25. august, hvor Danmark møder Sverige i et spændende naboopgør.

Udvidet dækning på DR

Udover live-udsendelserne vil DR også dække VM indgående på deres platforme. På dr.dk vil der være liveblogs fra alle kampe samt spillerportrætter, features og videoklip med højdepunkterne fra kampene.

DR’s sendeplan for VM

DR har offentliggjort deres sendeplan for VM, som inkluderer alle Danmarks indledende kampe samt semifinalerne og finalen. Den første kamp er Danmark mod Sverige den 25. august, og de efterfølgende kampe er mod Tjekkiet, Ungarn og Tyskland. Semifinalerne og finalen vil blive sendt live, hvis Danmark kvalificerer sig.

Forfatterens kommentar

“Forfatterens navn” udtaler: “Dette VM er en fantastisk mulighed for det danske kvindelandshold i ishockey til at vise deres talenter på hjemmebane. Det bliver spændende at se, om de kan gentage deres succes fra vinter-OL.”

Konklusion

“Forfatterens navn” konkluderer: “Med DR’s omfattende dækning af VM, får danske ishockeyfans rig mulighed for at følge med i kvindelandsholdets kampe. Det bliver uden tvivl en begivenhed, der vil samle mange danskere foran skærmen.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *