På lørdag afholdes der en fodboldbegivenhed i Ceres Park – deltagelse er mulig.
2 mins read

På lørdag afholdes der en fodboldbegivenhed i Ceres Park – deltagelse er mulig.

Artikel:

AGF Kvindefodbold klar til pokalsemifinale mod Brøndby IF

Den 27. april, lørdag, er en stor dag for AGF Kvindefodbold, da de skal spille semifinale i pokalen mod Brøndby IF. Kampen finder sted i Ceres Park, og det bedste af det hele er, at der er gratis entré.

En gentagelse af den nylige sejr?

Det er ikke mange dage siden, at AGF Kvindefodbold sejrede over Brøndby med en score på 2-1 i Aarhus. Nu skal de to hold mødes igen, men denne gang er det i pokalturneringens semifinaler. Den første kamp bliver spillet lørdag kl. 13. Arbejdernes Landsbank har venligt sørget for gratis entré til kampen.

En dag fyldt med fodbold og fællesskab

Lørdagen byder på en hyggelig eftermiddag i Kongelunden med fodbold og fællesskab. DMI varsler endda flot vejr over Aarhus med lidt sol. AGF Fanshoppen åbner kl. 10, og AL Bank Fanzonen åbner kl. 11.30, hvorefter der er kampstart på den spændende første semifinale kl. 13.

Sådan får du din gratis billet

Du kan finde din gratis billet på AGF.dk ved at bruge linket herunder.

Citat fra forfatteren

“For os er det vigtigt at støtte op om vores lokale fodboldhold, og vi glæder os til en spændende kamp. Vi håber, at mange vil benytte lejligheden til at komme ud og nyde en god fodboldkamp i det flotte vejr,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion

Det bliver uden tvivl en spændende dag med masser af fodbold og fællesskab. Med gratis entré og godt vejr er der lagt op til en fantastisk dag i Ceres Park. Vi håber at se mange fodboldentusiaster til kampen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *