Det danske landshold tabte til Sverige i deres første ishockeykamp ved VM.
3 mins read

Det danske landshold tabte til Sverige i deres første ishockeykamp ved VM.

VM i ishockey: Danmark taber åbningskamp mod Sverige

I åbningskampen ved VM i ishockey stod Danmark overfor en hård kamp for overlevelse mod Sverige. Det var en kamp, hvor vores nordlige naboer konstant pressede det danske forsvar med stormløb efter stormløb. Trods en stærk indsats, kunne det danske hold ikke forhindre det svenske ishockeyhold i at vinde kampen med 3-1.

En udfordrende kamp

Selvom der var lige mange spillere på isen fra begge hold, var det tydeligt, at Danmark skulle kæmpe hårdt for at holde stand. De danske spillere var sjældent på offensiven og kom kun til afslutning fem gange i løbet af hele kampen. I modsætning hertil, havde svenskerne 39 forsøg på mål.

Det var dog først efter 15 forsøg, at svenskerne formåede at bryde dødvandet. Felizia Wikner-Zienkiewicz modtog pucken og trods en dansk forsvarsspiller mellem hende og målet, lykkedes det hende at score det første mål for Sverige. Kort tid efter fulgte Lina Ljungblom op med endnu et mål, hvilket bragte Sverige foran 2-0.

Dansk comeback i tredje periode

Som nyoprykkede til A-gruppen, er Danmark rangeret som et af de dårligste hold ved VM, der afholdes i Utica, USA. Det svenske landshold var derfor en stor udfordring for det danske hold. Situationen blev yderligere forværret, da Josefin Bouveng scorede det tredje mål for Sverige.

Men Danmark gav ikke op. Nicoline Søndergaard Jensen, en 31-årig spiller, formåede at score et mål for Danmark med ni minutter tilbage af kampen. Oplægget kom fra 15-årige Olivia Ranum, der deltager i sit første VM. Trods dette ene mål, endte kampen med en sejr til Sverige på 3-1.

Næste udfordring: Tyskland

Danmarks næste kamp ved VM i ishockey er mod Tyskland, der finder sted torsdag aften.

Citat fra forfatteren

“Selvom Danmark tabte denne kamp, viste de en stærk indsats og vilje til at kæmpe. Det bliver spændende at se, hvordan de vil klare sig i den kommende kamp mod Tyskland,” siger forfatteren af artiklen.

Konklusion

Til trods for nederlaget, viste det danske hold en imponerende indsats mod det stærke svenske hold. Med en gennemsnitsalder på kun 22,5 år, er det danske hold et ungt hold med masser af potentiale. Deres næste kamp mod Tyskland vil være en ny mulighed for at vise deres evner og fortsætte deres udvikling på den internationale ishockey scene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *