Odense Håndbold er blevet elimineret fra Champions League.
2 mins read

Odense Håndbold vinder kampen men taber slaget i Champions League

Odense Håndbold sikrede sig en sejr over tyske Bietigheim med en score på 32-30, men det var desværre ikke nok til at holde dem i dette års Champions League. Selvom de vandt kampen, tabte de slaget.

For at avancere til Final 4-stævnet i Budapest, skulle Odense Håndbold hente fire mål, da Bietigheim havde vundet det første kvartfinaleopgør med 30-26. Desværre lykkedes dette ikke, og det var i stedet det tyske hold, der kunne fejre en plads i klubhåndboldens mest prestigefyldte selskab.

Dione Housheer og Mie Højlund bidrog betydeligt til sejren ved at score henholdsvis fire og tre mål.

En stærk start men nervøs afslutning

Odense Håndbold startede stærkt ud med Mie Højlund, der førte holdet til en tidlig føring på 5-2. Trods stærk modstand fra Bietigheim, formåede Odense at opnå en firemålsføring og 11-7 takket være Dione Housheer.

Bietigheim kæmpede dog hårdt for at holde Odense på afstand. Med otte minutter tilbage af halvlegen reducerede de føringen til to, hvilket fik Odense-træner Ole Gustav Gjekstad til at kalde en timeout. Han opfordrede sine spillere til at holde spillet simpelt, men det gik ikke helt som planlagt.

En tæt kamp til det sidste

Efter en nervepirrende anden halvleg, hvor føringen skiftede flere gange, lykkedes det Odense at bringe sig i front med to mål, 25-23. Men glæden varede kort, og efter 25 minutters håndbold var det atter lige, 27-27.

Til trods for en scoring i de sidste sekunder til 32-30, er Odense Håndbold altså ude af Champions League. Der er dog stadig mulighed for dansk deltagelse i Final 4. Team Esbjerg møder Ferencváros i den anden kvartfinale.

Citat fra forfatteren

“Det var en intens kamp, hvor Odense Håndbold viste stor vilje og styrke. Desværre var det ikke nok til at sikre dem en plads i Final 4-stævnet i Budapest. Men deres indsats skal bestemt ikke underkendes,” siger forfatteren af artiklen.

Konklusion fra forfatteren

Selvom Odense Håndbolds præstation var imponerende, var det desværre ikke nok til at sikre dem en plads i dette års Champions League. Deres indsats viser dog, at de er et stærkt hold, der har potentialet til at nå langt i fremtidige turneringer.