Ny ejer overtager Formel 1-hold på trods af rygter.
2 mins read

Ny ejer overtager Formel 1-hold på trods af rygter.

Audi fuldfører overtagelse af Sauber F1 trods rygter

Trods spekulationer om det modsatte, har Audi nu afsluttet overtagelsen af Sauber F1. Fra 2026 vil Sauber F1 være det nyeste fabrikshold i Formel 1-feltet, en beslutning Audi annoncerede i 2022.

Audi tager skridt mod Formel 1

Der har været mange rygter om, at Audi ikke var seriøse omkring deres deltagelse i Formel 1. Men nu er de kommet et skridt tættere på at cementere deres position i sporten.

Audi køber resten af Sauber-teamet

Forud for Saudi-Arabiens grand prix denne weekend, meddelte Audi, at de har købt resten af det schweiziske Sauber-team. Nyheden blev bekræftet af Saubers administrerende direktør, Andreas Seidl, på et pressemøde onsdag.

Rygter om Audis modvilje mod Formel 1

Der har længe været rygter om, at topledelsen hos Audi var imod tanken om Formel 1, især efter at mærkets tidligere administrerende direktør Markus Duesmann blev fyret i sommeren 2023. Men med dette opkøb har Audi nu sikret sig 75 procent af firmaet. De resterende 25 procent tilhører fortsat den svenske Tetra Pak-arving Finn Rausing.

Uklarhed om de resterende procenter

Det er endnu uklart, om Audi også er interesseret i de sidste procenter. Dette blev ikke afklaret under pressemødet, som Andreas Seidl deltog i.

Citat fra forfatteren

“Audi’s overtagelse af Sauber F1 markerer en vigtig milepæl i Formel 1’s historie. Trods rygter og spekulationer har Audi bevist deres engagement i sporten og vi ser frem til at se, hvad fremtiden bringer.” – Forfatterens navn

Forfatterens konklusion

“Med Audi’s overtagelse af Sauber F1, ser vi et stærkt signal om deres seriøsitet i Formel 1. Det bliver spændende at følge deres udvikling og bidrag til sporten i de kommende år.” – Forfatterens navn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *