Superliga-angriber oplever manglende entusiasme for fodbold.
3 mins read

Superliga-angriber oplever manglende entusiasme for fodbold.

Nicolai Baden kæmper med det mentale i sin fodboldkarriere

Nicolai Baden, angriberen, der skiftede til Lyngby på deadline day i vinter, har haft en udfordrende tid siden sin hjemkomst til dansk fodbold. Baden, der tidligere har spillet for FC Nordsjælland som ungdomsspiller, har endnu ikke været i aktion for Lyngby.

Udfordringer både på og udenfor banen

Baden har haft det svært både på og udenfor banen. Han indrømmer, at det har været en stor udfordring at være fodboldspiller. “Der er forsiden af medaljen, men der også en bagside af medaljen. Forsiden af medaljen er rigtig sjov, men når du kommer ind i en periode, hvor du kun mærker bagsiden, så bliver det hårdt. Og det har det været for mig,” fortæller Baden.

Manglende glæde ved fodbold

Baden har oplevet både fodboldmæssige og private udfordringer, der har gjort det svært for ham og har resulteret i, at han har mistet glæden ved fodbold. Han indrømmer, at han ikke er på 100 procent hverken fysisk eller mentalt for at kunne starte inde i Superligaen.

Samtaler med David Nielsen

Baden og Lyngby-cheftræner David Nielsen har ikke talt om et specifikt tidspunkt for hans comeback. Men det er klart for både klubben og Baden selv, at han mangler noget, både fysisk og mentalt.

Stadig i stand til at lave mål

På trods af sine udfordringer har Baden ikke glemt, hvordan man laver mål. Han har spillet fire kampe for klubbens reservehold og scoret tre mål.

David Nielsen har tro på Baden

David Nielsen, Lyngby-cheftræner, har ikke givet op på Baden. Han roser Baden for hans vilje til at komme tilbage på fuld styrke. “Han har et par efterslæb, men han arbejder stenhårdt,” fortæller David Nielsen.

Nicolai Baden’s fodboldhistorie

Nicolai Baden har tidligere spillet for flere udenlandske klubber, herunder Juventus, Fortuna Sittard, WSG TIrol, Ferencvaros, Vitesse og Austria Lustenau. Han har også 11 Superliga-kampe for FC Nordsjælland til sit navn, som han fik tilbage i 2018 i en alder af kun 17 år.

Kommentar fra forfatteren

“Forfatterens kommentar: Nicolai Baden’s situation illustrerer de udfordringer, mange professionelle fodboldspillere står overfor – både på og udenfor banen. Det er vigtigt at huske på, at der er en bagside af medaljen i denne sport, og det kræver enorm styrke at overvinde disse udfordringer.”

Konklusion fra forfatteren

“Forfatterens konklusion: På trods af de udfordringer, Nicolai Baden står overfor, er det tydeligt, at han har viljen til at kæmpe sig tilbage. Med støtte fra sin klub og træner, David Nielsen, er der ingen tvivl om, at vi vil se mere til Baden i fremtiden.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *