Slagter udtaler kritik mod fodboldkritikere: De mangler viden om sporten.
2 mins read

Slagter udtaler kritik mod fodboldkritikere: De mangler viden om sporten.

Slagter udtaler kritik mod fodboldkritikere: De mangler viden om sporten.

Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Af Morten Bruun Jørgensen

18.12.2023 Kl. 12:58

Nicolas Jacksons første sæson i Chelsea

Nicolas Jackson har oplevet en stor mængde kritik i sin debut Premier League-sæson med Chelsea. Angriberen har nu valgt at kommentere på sin første tid i klubben.

Disse kommentarer kommer i et interview med London Evening Standard, hvor han tager et kraftigt opgør med sine kritikere.

“Det er okay. Det er ikke, hvad jeg havde sigtet efter, selvom det er min første sæson. Jeg er glad, selvom alle snakker lort. Jeg er rigtig glad. Jeg er ligeglad med, hvad folk siger,” udtaler Jackson.

Jacksons syn på kritikerne

“Det er bare folk, der ikke ved noget om fodbold. Jeg vil bare fortsætte med at spille flere kampe og score flere mål for holdet,” fortsætter han.

I weekenden scorede Jackson sit syvende mål i 16 Premier League-kampe, men han er også en af de spillere, der har misbrugt flest store chancer i denne sæson.

“Jeg skulle have scoret flere mål, fordi jeg har brændt nogle chancer. Premier League er anderledes end La Liga, hvor jeg kom fra. Jeg forsøger at tilpasse mig,” indrømmer Jackson.

Jacksons fremtid i Chelsea

“Det er ikke en undskyldning. Jeg forsøger at arbejde hårdere og lytte til folk – ikke de folk, der ikke ved noget om fodbold. Jeg lytter til træneren, der ved noget om fodbold, og jeg forsøger at blive bedre,” siger Jackson.

Den 22-årige senegaleser spillede kun 47 førsteholdskampe for Villarreal, inden han blev købt af Chelsea for omkring 275 millioner kroner i sommer. Han er nu klubbens førstevalg i angrebet.

I denne sæson har han scoret flere Premier League-mål end blandt andre Darwin Nuñez, Gabriel Jesus, Cody Gakpo, Marcus Rashford og Rasmus Højlund.

Kommentar fra Morten Bruun Jørgensen

“Nicolas Jackson har haft en udfordrende start i Chelsea, men hans vilje til at forbedre sig og ignorere kritikken viser hans styrke som professionel fodboldspiller. Han har potentiale til at blive en vigtig spiller for Chelsea i de kommende sæsoner.”

Konklusion

Trods en hård start og massiv kritik, viser Nicolas Jacksons præstationer og attitude, at han har potentialet til at blive en vigtig spiller for Chelsea. Hans evne til at ignorere kritikken og fokusere på at forbedre sig er beundringsværdig og viser hans professionalisme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *