Ratcliffe udtaler høj ros til City: Han har aldrig set bedre fodbold.
1 min read

Ratcliffe udtaler høj ros til City: Han har aldrig set bedre fodbold.

Manchester City spiller den bedste fodbold, mener Uniteds nye medejer

Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Af Morten Bruun Jørgensen

23.02.2024 Kl. 10:26

Manchester Citys fodbold er uovertruffen

Der er ingen, der spiller bedre fodbold end Manchester City. Det er i hvert fald holdningen hos Manchester Uniteds nye medejer, Sir Jim Ratcliffe.

I et omfattende interview med BBC delte den britiske rigmand sine indtryk af Manchester Citys præstation mod Real Madrid i Champions League-semifinalen sidste år.

“Da Manchester City spillede mod Real Madrid på hjemmebane og vandt 4-0 i sidste sæson, var det det bedste fodbold, jeg nogensinde har set. Hvis vi kan nå til det punkt, vil det være en stor bedrift,” udtaler Ratcliffe.

Ratcliffes ambitioner for Manchester United

Ratcliffe har ikke lagt skjul på, at han er trådt ind i Manchester United med en ambition om at overgå Manchester City og Liverpool som de bedste hold i England.

Efter Premier League og det engelske fodboldforbund har godkendt Ratcliffe som medejer af Manchester United, har han givet flere interview, som er blevet vel modtaget af klubbens fans.

Forfatterens kommentar

“Ratcliffes ambitioner og hans anerkendelse af Manchester Citys fodboldtalent viser hans engagement i at bringe Manchester United tilbage til toppen af engelsk fodbold. Det bliver interessant at se, hvordan hans lederskab vil påvirke holdets fremtid.”

Konklusion

“Med Ratcliffe ved roret, ser fremtiden lys ud for Manchester United. Hans anerkendelse af konkurrenternes styrker og hans klare ambitioner for Uniteds succes lover godt for klubbens fremtid.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *