Engelsk fodboldspiller kan være på vej til at blive købt af saudiarabisk klub.
1 min read

Engelsk fodboldspiller kan være på vej til at blive købt af saudiarabisk klub.

Chris Smalling kan være på vej væk fra AS Roma

AS Roma’s stjerneforsvarer, Chris Smalling, er blevet et varmt emne for saudiarabiske fodboldklubber og kan potentielt forlade den italienske klub i det kommende januar-transfervindue.

Roma åben for bud på Smalling

Ifølge Gazzetta dello Sport er Roma villige til at overveje tilbud på Chris Smalling fra interesserede klubber. Der er især stor interesse fra saudiarabiske klubber, der ser Smalling som en attraktiv tilføjelse til deres forsvar.

Smalling – en central figur for Roma

Smalling har været en nøglespiller for AS Roma, når han har været i topform. Den engelske forsvarsspiller har dog ikke spillet for klubben siden september.

Kontraktudløb i 2025

Smalling har kontrakt med Roma indtil sommeren 2025, hvilket giver klubben mulighed for at kræve en betydelig transfersum for ham.

Citat fra Daniel Zass

“Chris Smalling har været en uvurderlig del af AS Roma’s forsvar, når han har været fit. Hans potentiale afgang vil utvivlsomt efterlade et stort hul i holdet,” siger Daniel Zass, forfatteren af denne artikel.

Konklusion

Med udsigt til en potentiel overgang til Saudi-Arabien, vil det være interessant at se, hvordan AS Roma håndterer tabet af en så vigtig spiller som Chris Smalling. Som Daniel Zass bemærker, “Smalling’s afgang vil utvivlsomt efterlade et stort hul i holdet.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *