Den tidligere AGF-spiller overgår til svensk fodbold.
2 mins read

Den tidligere AGF-spiller overgår til svensk fodbold.

Alex Gersbach skifter til svensk fodbold

Efter at have spillet for AGF og derefter haft korte ophold i både Frankrig og USA, er Alex Gersbach nu klar til at tage hul på et nyt kapitel i svensk fodbold.

En kort historik

Gersbach, den australske venstreback, var en del af AGF fra sommeren 2019 til sommeren 2021. Efterfølgende tog han turen til Grenoble i Frankrig og derefter til Colorado Rapids i USA. Nu er den 26-årige australier vendt tilbage til skandinavisk fodbold, hvor han er blevet præsenteret som ny spiller i Allsvenskan-klubben, Kalmar FF.

Kontrakt med Kalmar FF

Ifølge klubbens hjemmeside har Gersbach indgået en aftale med Kalmar FF, der strækker sig over det kommende halvandet år. Klubbens sportsdirektør, Jörgen Petersson, udtrykker stor glæde over den nye aftale. Han fremhæver Gersbachs stærke defensive profil og hans evner i det offensive spil.

En erfaren spiller

Gersbach har gennem årene samlet en del erfaring og har også et par sæsoner bag sig i de nordiske ligaer efter årene i Rosenborg og Aarhus. I Kalmar FF vil han spille under den danske cheftræner, Henrik Jensen, og vil også få dansk selskab på banen i form af Jacob Trenskow.

Gersbachs tid i AGF

I sin tid som AGF-spiller nåede Gersbach at spille 16 kampe for klubben, hvor han scorede tre mål og leverede en enkelt assist.

Citat fra forfatteren

“Alex Gersbachs skifte til svensk fodbold er et interessant træk. Han har vist sig som en stærk spiller i AGF og har samlet en del erfaring fra forskellige ligaer. Det bliver spændende at følge hans udvikling i Kalmar FF,” siger Malthe Bendix Søgaard, forfatteren af artiklen.

Konklusion

Alex Gersbachs karriere har taget ham fra AGF til Grenoble og Colorado Rapids, og nu til Kalmar FF i Sverige. Med hans erfaring og evner, både defensivt og offensivt, er han et stærkt tilføjelse til Allsvenskan-klubben. Det bliver interessant at se, hvordan han vil præstere i den svenske liga.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *