Wozniacki vender tilbage til landsholdet efter ni års fravær.
2 mins read

Wozniacki vender tilbage til landsholdet efter ni års fravær.

Caroline Wozniacki vender tilbage til det danske landshold

Tennisstjernen Caroline Wozniacki vil igen repræsentere Danmark på landsholdet, ifølge en pressemeddelelse fra tennisforbundet.

Wozniacki tilbage ved Billie Jean King Cup

Wozniacki vil deltage i Billie Jean King Cup, en landsholdsturnering, der finder sted i Portugal i april. Dette markerer hendes første deltagelse i turneringen siden 2015.

Et stærkt hold med Wozniacki og Tauson

Den tidligere grand slam-vinder, der gjorde comeback i august efter en pause på tre og et halvt år, bliver en del af et stærkt dansk hold. Holdet inkluderer også Clara Tauson, som er Danmarks højest rangerede kvindelige tennisspiller.

“Holdet tæller desuden Johanne Svendsen, Rebecca Munk Mortensen og Laura Brunkel,” tilføjer tennisforbundet.

Wozniacki ser frem til at repræsentere Danmark

“Jeg ser rigtig meget frem til at spille Billie Jean King Cup og have “Danmark” på ryggen. Jeg føler altid, at jeg repræsenterer Danmark, når jeg spiller, men det er ekstra særligt, når det er for landsholdet og til OL,” siger Caroline Wozniacki.

Optimisme for det danske hold

Holdkaptajnen Jens Anker Andersen udtrykker stor optimisme for det danske hold. “Det er den stærkeste danske trup nogensinde. Clara og Caroline hører til i verdenseliten og vil være blandt de allerbedste spillere, når det går løs ved Billie Jean King Cup,” siger han.

Det danske hold i Europe/Africa Group I

Danmark er en del af Europe/Africa Group I, det tredjehøjeste niveau, sammen med 11 andre nationer. De fire bedste hold i denne gruppe vil rykke op til Billie Jean King Cup Play-offs, som afvikles til efteråret.

Lodtrækning ved ankomst til Portugal

Lodtrækningen til gruppespillet vil finde sted, når landsholdet ankommer til Portugal.

Citat fra forfatteren

“Med Wozniacki tilbage på holdet og en stærk trup, er der store forventninger til det danske hold ved dette års Billie Jean King Cup,” siger forfatteren af artiklen.

Konklusion fra forfatteren

“Med Wozniacki’s comeback og det stærke hold, har Danmark en reel chance for at gøre sig bemærket ved dette års Billie Jean King Cup. Det bliver spændende at følge deres præstationer i Portugal,” konkluderer forfatteren af artiklen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *