Rune har valgt at trække sig fra turneringen.
1 min read

Rune har valgt at trække sig fra turneringen.

Årsagen til Holger Runes afbud er stadig ukendt

Den danske tennisspiller, Holger Rune, har trukket sig fra den kommende ATP 250-turnering i Los Cabos, Mexico. Dette er blevet bekræftet af dartsrankings.com, som løbende opdaterer deltagerlister for ATP-turneringer, samt flere andre tennissider.

Overraskende nederlag i Rotterdam

Det er endnu uklart, hvorfor Rune har valgt at melde afbud til turneringen. I denne uge deltog han i ATP 500-turneringen i Rotterdam, hvor han overraskende tabte allerede i anden runde mod kasakhiske Alexander Shevchenko. TV 2 Sport arbejder på at få en kommentar fra Runes team.

Hvad er næste skridt for Rune?

Tidligere havde TV 2 Sport talt med Holger Rune i Rotterdam, hvor han udtrykte glæde ved udsigten til det varme vejr. Hans næste mulige turnering vil også være i Mexico, nærmere bestemt i Acapulco, med turneringsstart den 26. februar. Herefter vil han rejse til USA for at deltage i den prestigefyldte Indian Wells-turnering i begyndelsen af marts.

Forfatterens kommentarer

“Holger Runes pludselige afbud til ATP 250-turneringen i Los Cabos har efterladt mange spørgsmål ubesvarede. Det er endnu uvist, hvad der ligger bag denne beslutning, og fansen venter spændt på en udmelding fra Runes lejr,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion

Forfatteren af webstedet konkluderer: “Selvom Holger Runes afbud er overraskende, ser hans fremtid stadig lys ud. Med flere turneringer i sigte, herunder den prestigefyldte Indian Wells-turnering, har han stadig mange muligheder for at vise sit talent på tennisbanen.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *