Italiensk tennisspiller besejrer Holger Rune i sæsonfinalen
3 mins read

Italiensk tennisspiller besejrer Holger Rune i sæsonfinalen

Udfordring i Torino: Holger Rune taber til Jannik Sinner

Torsdag aften stod den danske tennisstjerne Holger Rune over for en udfordring ved sæsonfinalen i Torino. Han mødte hjemmebanefavoritten Jannik Sinner i en kamp, der endte med et dansk nederlag. Sinner vandt i tre sæt med cifrene 6-2, 5-7, 6-4.

Flot indsats fra Sinner

Selvom Jannik Sinner allerede var sikret en plads i semifinalerne, leverede han en imponerende indsats mod sin danske modstander. Havde Holger Rune vundet, ville han have avanceret til semifinalerne. I stedet må han nu pakke tennistasken og rejse hjem fra Torino. Novak Djokovic tager i stedet gruppens anden billet videre til weekendens semifinaler.

Sinners første sejr over Rune

Dette var første gang, at italieneren slog Holger Rune. Med sejren forbedrer Jannik Sinner sin statistik mod Holger Rune, hvor italieneren tidligere havde tabt to indbyrdes opgør mod danskeren. “Det var virkelig, virkelig vigtigt,” sagde Jannik Sinner i vinderinterviewet. “Jeg har aldrig vundet mod ham, så jeg forsøgte virkelig at gøre mit bedste.”

Kampens forløb

Holger Rune startede kampen med serveretten, men Sinner slog hurtigt tilbage og fik serveret et gennembrud fra kampens start. Trods en hård start og et nyt break i Runes andet serveparti, kom Rune på tavlen og bragte sig på 1-4 i første sæt. Men Sinner gjorde rent bord i egen serv i første sæt, som han vandt med cifrene 6-2.

Andet sæt blev indledt på en anden måde, da Holger Rune holdt serv og kom på 1-0. Ved stillingen 6-5 i dansk favør, tilspillede Holger Rune sig tre sætbolde, og der var brug for alle tre, da danskeren først på den tredje fik skovlen under Jannik Sinner med et frækt lob.

I løbet af andet sæt tog Sinner sig til den nederste del af ryggen, som så ud til at plage ham. Til gengæld så Holger Rune mere oplagt ud end tidligere, da tredje og afgørende sæt gik i gang.

En tæt afslutning

Ved stillingen 4-4 lykkedes det Sinner at bryde Holger Rune, og derfra kunne han serve sejren hjem. “Det blev lidt af en rutsjebanetur i dag, men jeg er virkelig, virkelig glad,” sagde Jannik Sinner.

Forfatterens kommentar

“For Holger Rune var det en hård kamp, men han viste stor fight og potentiale. Selvom det ikke blev til en sejr denne gang, har han stadig en lys fremtid foran sig i tennisverdenen,” udtaler forfatteren af artiklen.

Konklusion

“Selvom det endte med et nederlag for Holger Rune, viser hans præstation mod en stærk modstander som Jannik Sinner, at han har potentialet til at konkurrere på højeste niveau. Vi ser frem til at følge hans fortsatte udvikling,” konkluderer forfatteren af artiklen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *