En historisk begivenhed: Danske tennisstjerner mødes til landskamp i Holbæk
2 mins read

En historisk begivenhed: Danske tennisstjerner mødes til landskamp i Holbæk

Ny sportsby i Holbæk lægger gulv til Davis Cup-kamp mod Puerto Rico

Den nyopførte sportsby i Holbæk vil danne rammerne om en spændende tenniskamp, når Danmarks herrelandshold i tennis møder Puerto Rico i Davis Cup. Det er første gang i næsten 30 år, at en så stor tenniskamp afholdes i området.

Davis Cup er en af de mest prestigefyldte turneringer inden for tennis, og det er en stor ære for både klubben, medlemmerne og hele tennis-Danmark at have muligheden for at se landsholdet spille på hjemmebane. Det fortæller Mik Ledvonova, cheftræner i Holbæk Tennis & Padel Klub.

Sportsbyen vil være fyldt med spænding og intensitet, når kampen finder sted den 6. og 7. marts. Det er en unik mulighed for tennisentusiaster i området og en oplevelse, der ikke er set siden 1992.

For at få et indblik i betydningen af denne begivenhed har vi talt med Mik Ledvonova, cheftræner i Holbæk Tennis & Padel Klub. Han siger: “Det er en kæmpe oplevelse at have Davis Cup-kampen her i vores klub. Det er en fantastisk mulighed for vores medlemmer, lokalbefolkningen og hele tennis-Danmark at opleve landsholdet spille på hjemmebane.”

Det er tydeligt, at denne Davis Cup-kamp vil skabe stor glæde og begejstring blandt tennisspillere og fans i Holbæk. Det er en begivenhed, der vil blive husket i lang tid fremover.

I slutningen af artiklen kan vi konkludere, at den nyopførte sportsby i Holbæk har fået æren af at være vært for en spændende Davis Cup-kamp mellem Danmark og Puerto Rico. Det er en stor begivenhed for klubben, medlemmerne og hele tennis-Danmark. Det er en unik mulighed for at opleve landsholdet spille på hjemmebane, og det vil uden tvivl skabe stor glæde og begejstring blandt tennisspillere og fans i området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *