Dansk Idrætsforbund: Information om Padel og Tennis
1 min read

Dansk Idrætsforbund: Information om Padel og Tennis

Danmarksmesterskaber i Tennis 2023

Den 19. juni starter en uge fyldt med intens tennis, når Aalborg Tennisklub på Kastetvej lægger grus til Danmarksmesterskaberne for seniorer. Her vil nogle af landets mest talentfulde tennisspillere kæmpe om titlen som Danmarks bedste.

Turneringsformat og deltagere

Turneringen vil byde på kampe i både herresingle, damesingle, herredouble, damedouble og mixdouble. Der vil være spændende opgør fra morgen til aften gennem hele ugen. Deltagerfeltet er stærkt i år, med repræsentanter fra både herre- og dame-landsholdene, der alle vil kæmpe om det prestigefyldte trofæ.

Datoer for mesterskabet

Kvalifikationsrunderne afholdes mandag den 19. juni og tirsdag den 20. juni. Hovedturneringen løber af stablen fra onsdag den 21. juni til søndag den 25. juni.

Sted for konkurrencen

Årets udendørs Danmarksmesterskaber i tennis vil blive afholdt i Aalborg Tennisklub.

Rækker i turneringen

Turneringen vil indeholde følgende rækker: Herresingle, Damesingle, Herredouble, Damedouble og Mixdouble.

Citat fra forfatteren

“Vi ser frem til en uge fyldt med intens og spændende tennis, hvor landets bedste spillere vil kæmpe om titlen som Danmarks bedste. Det bliver uden tvivl en uge, der vil byde på både overraskelser og fantastisk tennis.”

Konklusion fra forfatteren

“Med et stærkt deltagerfelt og en uge fyldt med tennis i verdensklasse, er der ingen tvivl om, at Danmarksmesterskaberne i Tennis 2023 vil blive en begivenhed, der vil blive husket. Vi glæder os til at byde velkommen til både spillere og tilskuere i Aalborg Tennisklub.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *