Danmark får en gunstig lodtrækning til turnering i Portugal.
2 mins read

Danmark får en gunstig lodtrækning til turnering i Portugal.

Det danske kvindelige tennislandshold tager til Portugal

Danmarks kvindelige tennislandshold, ledet af Caroline Wozniacki og Clara Tauson, skal møde Østrig, Ungarn og Bulgarien ved Billie Jean King Cup-turneringen i Portugal.

Landsholdet vil i den kommende uge forsøge at sikre sig en af de fire oprykningspladser på spil ved turneringen. Søndagens lodtrækning blandt 12 deltagende nationer placerede Danmark i en indledende gruppe med Østrig, Ungarn og Bulgarien.

Optimistiske forventninger

Clara Tauson ser positivt på Danmarks chancer, trods holdets placering i det laveste seedningslag. “Vi kunne jo være kommet i gruppe med Letland, og der var også nogle andre stærke nationer med, som vi undgik. Men det er også nogle gode modstandere, vi skal op imod, og vores chancer for at slå dem afhænger naturligvis også af, hvem de har på holdkortet,” siger Clara Tauson.

En stærk dansk trup

Jens Anker Andersen, kaptajn for det danske hold, har udtalt, at den danske landsholdstrup i Portugal er den stærkeste Danmark har stillet med i Billie Jean Cup. Dette skyldes især, at Wozniacki er tilbage på holdet for første gang siden 2015. Clara Tauson er enig med Jens Anker Andersen og mener også, at Danmark stiller med det stærkeste hold – i hvert fald i hendes tid.

Det bedste hold i fireholdsgruppen er sikret oprykning til næste niveau i Billie Jean King Cup. En af de fire toere på tværs af de tre indledende grupper rykker også op.

Citat fra forfatteren

“Dette er en spændende tid for dansk kvindefodbold. Med Wozniacki tilbage på holdet og en stærk trup, har Danmark en solid chance for at rykke op i Billie Jean King Cup,” siger forfatteren af artiklen.

Konklusion fra forfatteren

“Med en kombination af erfaring og talent, er det danske kvindelige tennislandshold klar til at tage udfordringen op i Portugal. Det bliver spændende at se, hvordan de vil klare sig mod Østrig, Ungarn og Bulgarien,” konkluderer forfatteren af artiklen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *