Caroline Wozniacki har en særlig drøm for Danmark.
2 mins read

Caroline Wozniacki har en særlig drøm for Danmark.

Caroline Wozniacki Overvejer Sommerhus i Danmark

Tennisspilleren Caroline Wozniacki har altid haft en stor kærlighed til Danmark. Selvom det danske vejr ikke altid byder på solskin og høje temperaturer, er Caroline og hendes ægtefælle, David, begyndt at overveje muligheden for at købe et sommerhus i landet.

“Hvis vi finder det rette sommerhus, kunne det være fantastisk. Vi er begyndt at kigge lidt rundt, men vi har ingen travlhed. Vi har masser af tid, og vores børn er stadig små,” udtaler Caroline ifølge B.T.

Wozniacki Forbereder sig til US Open

I de seneste år har Wozniacki boet i Miami, USA og i Monaco sammen med sin ægtefælle og deres to børn, James og Olivia. På trods af dette, har hun stadig en stærk tilknytning til sit hjemland.

Caroline Wozniacki er i øjeblikket i New York, hvor hun forbereder sig til sin første kamp i Grand Slam-turneringen US Open, der finder sted natten til tirsdag dansk tid.

Forfatterens Kommentar

“For mange danskere er Caroline Wozniacki et ikon inden for sportens verden. Hendes overvejelser om at købe et sommerhus i Danmark viser hendes dybe kærlighed til landet. Det vil være spændende at følge hendes søgen efter det perfekte sommerhus,” udtaler forfatteren af webstedet.

Konklusion

Caroline Wozniacki har gjort det klart, at hun og hendes familie overvejer at købe et sommerhus i Danmark. Selvom de bor i udlandet, er deres hjerte stadig i Danmark. Med hendes kommende deltagelse i US Open, vil hendes fans være spændte på at følge hendes præstationer på tennisbanen, såvel som hendes potentielle boligkøb i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *