Brasiliansk duo vinder over Danmark i Davis Cup efter spændende afslutning, eliminerer Danmarks mulighed for sejr.
3 mins read

Danmark taber Davis Cup-kampen mod Brasilien

Det danske tennislandshold har mistet chancen for at vinde Davis Cup-kampen mod Brasilien. Dette blev klart lørdag middag, da Johannes Ingildsen og Christian Sigsgaard tabte doublen mod Rafael Matos og Felipe Meligeni Alves fra Brasilien. Resultatet blev 7-6, 5-7 og 6-7 i tre sæt i den tredje af weekendens Davis Cup-kampe.

Med dette resultat fører Brasilien nu 3-0 i en serie, hvor der spilles bedst af fem kampe. Selvom et enkelt opgør endnu ikke er spillet, kan det danske landshold ikke længere nå at vinde samlet.

Danske spillere kæmpede bravt

Til trods for nederlaget, kom de danske spillere stærkt fra start. I første sæt var der intens konkurrence mellem de to doubler, hvor de skiftevis tog point på hinanden. Ingen af holdene ville give sig i kampen om sætsejren, og ved stillingen 6-6 stod det klart, at sættet skulle afgøres i en tiebreak. Selvom modstanderne kom bedst fra start her, viste danskerne styrke og sikrede to sætbolde. De vandt 7-6 i tiebreaken til stor begejstring for publikummet i Hillerød.

I andet sæt blev det dog mere udfordrende for danskerne at følge med brasilianerne. Den brasilianske duo løftede sit spil, og danskerne havde svært ved at hamle op med modstanderne.

Brasilianerne udnyttede momentum

Brasilianerne udnyttede deres momentum til at bryde danskerne, og kom foran 4-1. Selvom danskerne lavede et imponerende comeback og udlignede til 5-5, endte brasilianerne med at vinde sættet.

I det tredje og afgørende sæt havde danskerne svært ved at finde deres spil, og de kom hurtigt bagud 3-0. De kæmpede dog videre og vandt det efterfølgende parti, men det var ikke nok til at vinde kampen. Brasilianerne kunne juble over en tiebreak-sejr i tredje sæt og dermed hele kampen.

Forfatterens kommentar

“Forfatterens navn”, forfatteren af webstedet, udtaler: “Selvom det er en skuffelse, at Danmark tabte, så viser kampen, at der er potentiale i det danske landshold. De kæmpede bravt og viste styrke, selvom de stod over for stærke modstandere.”

Konklusion

Danmark tabte det samlede opgør med 1-3 til Brasilien. Dette betyder, at landsholdet tager et lille skridt tilbage, når de næste år skal spille i World Group I Play-offs. “Selvom resultatet ikke gik Danmarks vej denne gang, er der stadig meget at se frem til i fremtiden for det danske landshold,” konkluderer “Forfatterens navn”.