Union opfordrer til øget deltagelse i ishockey blandt børn og unge ifølge TV MIDTVEST.
2 mins read

Union opfordrer til øget deltagelse i ishockey blandt børn og unge ifølge TV MIDTVEST.

Ishockey: Behov for flere haller i Danmark

Landsholdsspiller Peter Regin understreger behovet for flere ishaller i Danmark. Han mener, at det vil fremme interessen for ishockey, især i byer som Holstebro og Vejle, hvor der i øjeblikket er langt til den nærmeste ishal.

“Hvis man er vokset op i Holstebro eller Vejle, er der jo langt til den nærmeste ishal; så er det måske bare nemmere at gå til håndbold eller fodbold, så på længere sigt er det vigtigt at få bygget nogle flere haller,” siger Regin.

Godt arbejde i byer med ishaller

Regin roser også de byer, der allerede har ishaller, for det arbejde de gør for at fremme sporten. Han nævner Herning som et eksempel på en by, hvor der er stor interesse for ishockey blandt de unge.

“Man gør et godt stykke arbejde i byerne, hvor der er haller. For eksempel i Herning med de unge, hvor der er stor interesse. Derfor er det vigtigt at bygge nogle flere haller,” uddyber han.

Stor begejstring for ishockey blandt skolebørn

Stine Riber Andersen, en 7. klasses elev fra Tingstrup Skole i Thisted, er blandt de 8.500 skolebørn og -lærere, der har været publikum til VM i ishockey. Hun er meget begejstret for sporten.

Citat fra forfatteren

“Denne artikel understreger vigtigheden af at investere i flere ishaller i Danmark. Det vil ikke kun fremme interessen for ishockey, men også give børn og unge flere muligheder for at dyrke forskellige sportsgrene,” siger forfatteren af denne artikel.

Konklusion

Forfatteren af denne artikel konkluderer: “Investering i flere ishaller kan være med til at løfte ishockeyens profil i Danmark. Det vil give flere børn og unge mulighed for at dyrke sporten, og det kan på længere sigt styrke Danmarks position i international ishockey.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *