Sport Event Denmark offentliggør officielt logo og grafisk identitet for 2025 IIHF Ice Hockey World Championship i Sverige og Danmark.
3 mins read

Sport Event Denmark offentliggør officielt logo og grafisk identitet for 2025 IIHF Ice Hockey World Championship i Sverige og Danmark.

Danmark og Sverige præsenterer logo og grafisk identitet for IIHF Ishockey VM 2025

I maj 2019 blev det annonceret, at Danmark og Sverige ville være værter for 2025 IIHF Ice Hockey World Championship. Dette markerer anden gang, Danmark er vært for IIHF Ishockey VM, efter at have delt værtskabet med Herning og København i 2018.

Herning og Stockholm som værtsbyer

I maj 2025 vil Herning i Danmark igen være værtsby, denne gang sammen med Stockholm i Sverige. IIHF Ishockey VM-organisationerne i begge lande har nu præsenteret turneringens logo og den grafiske identitet.

Henrik Bach Nielsen, bestyrelsesformand for det danske IIHF Ishockey VM-selskab, udtaler: ”Vi er meget glade for at kunne præsentere dette første skridt mod et stort IIHF Ishockey VM i Stockholm og Herning til maj 2025. Vi ser frem til at skabe en fantastisk stemning blandt fansene, ligesom vi oplevede i Herning og København i 2018.”

Logoets design og betydning

Logoet og den grafiske identitet er designet med puls som det centrale element. Puls symboliserer den fælles energi, der mærkes når man overværer ishockey i verdensklasse, enten det er live i arenaen eller hjemme foran tv-skærmen. Logoet og identiteten er udviklet i samarbejde med det svenske bureau Oh My og IIHF.

Forberedelserne til IIHF Ishockey VM 2025 er i gang

Ulrik Larsen, direktør for det danske IIHF Ishockey VM-selskab, siger: ”Maj 2018 og IIHF Ishockey VM-turneringen i Danmark er noget, som rigtig mange tænker tilbage på med stor glæde. Med præsentationen af logoet og den visuelle identitet har vi for alvor startet arbejdet og optakten til Ishockey VM 2025 i Herning og Stockholm.”

Detaljer om 2025 IIHF Ice Hockey World Championship i Herning

Danmark vil spille på hjemmebane i Herning, som vil være vært for 28 kampe i Danmarks pulje samt to kvartfinaler. Den anden pulje samt de resterende knockoutkampe vil blive spillet i Stockholm, Sverige. Billetsalget til kampene i Danmark vil starte i 2024.

Konklusion

Forberedelserne til IIHF Ishockey VM 2025 er godt i gang, og med præsentationen af det nye logo og den grafiske identitet, er der skabt stor forventning til turneringen. Det bliver en begivenhed, der igen vil samle ishockeyfans fra hele verden i en fælles fejring af sporten.

Citat fra forfatteren

“Med præsentationen af logoet og den visuelle identitet for IIHF Ishockey VM 2025, har vi taget det første store skridt mod en mindeværdig turnering. Vi ser frem til at byde fans velkommen til Herning og Stockholm i 2025,” siger Ulrik Larsen, direktør for det danske IIHF Ishockey VM-selskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *