Heinz Ehlers trækker sig fra positionen som dansk landstræner.
2 mins read

Heinz Ehlers trækker sig fra positionen som dansk landstræner.

Heinz Ehlers Afslutter sin Tid som Landstræner for Danmarks Ishockeyhold

Heinz Ehlers vil fuldføre sin rolle som landstræner for det danske ishockeylandshold med VM i maj.

Det danske ishockeylandshold skal finde en ny landstræner til sommer. Dette blev offentliggjort torsdag af Danmarks Ishockey Union, der meddelte, at Heinz Ehlers vil trække sig tilbage som landstræner efter VM i Finland og Letland.

“Vi vil gerne udtrykke vores dybeste tak til Heinz for hans bemærkelsesværdige periode som landstræner for herrelandsholdet. Hans resultater taler for sig selv, og det har været en ære at have ham som en respekteret træner for landsholdet,” udtaler Ulrik Larsen, direktør for Danmarks Ishockey Union.

Heinz Ehlers: “En af Europas Bedste”

Ehlers’ kontrakt udløber til sommer, og det er blevet besluttet i samarbejde med unionen, at kontrakten ikke skal fornyes.

“I Danmarks Ishockey Union anser vi Heinz for at være en af Europas bedste trænere. Vi er sikre på, at hans karriere vil fortsætte på en ny og spændende adresse. Alt er foregået ganske udramatisk. Begge parter er enige om, at det er tid til en forandring,” forklarer direktøren.

Ehlers selv bekræfter denne udlægning i en sms til TV 2 SPORT: “Det er fuldstændig udramatisk. Jeg har valgt ikke at forlænge, og jeg søger nye udfordringer. Hvad det bliver, ved jeg ikke endnu,” skriver Ehlers.

Impressive Resultater under Ehlers’ Ledelse

57-årige Ehlers overtog landstrænerposten i 2019 efter en periode som assistenttræner. Han har opnået imponerende resultater i spidsen for holdet, herunder en kvartfinaleplads ved vinter-OL sidste år. Ved VM nogle måneder senere sikrede holdet sig en niendeplads, hvilket var den bedste placering i otte år.

Kommentar fra Heinz Ehlers

TV 2 SPORT forsøger at få en kommentar fra Heinz Ehlers.

Forfatterens Citat

“Heinz Ehlers’ tid som landstræner for det danske ishockeylandshold vil blive husket for hans bemærkelsesværdige resultater og dedikation til sporten. Hans afgang markerer enden på en æra, men også begyndelsen på en ny fase for dansk ishockey.”

Forfatterens Konklusion

“Ehlers’ afgang er uden tvivl et stort tab for dansk ishockey, men det åbner også døren for nye muligheder og friske perspektiver. Det bliver spændende at se, hvem der vil træde i hans fodspor og føre det danske ishockeylandshold videre.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *