Danmark lider nederlag til Tyskland i VM; tre intense kampe forventes fremadrettet.
2 mins read

Danmark lider nederlag til Tyskland i VM; tre intense kampe forventes fremadrettet.

Omskrivning af artiklen:

VM i ishockey: Danmark taber nøgleopgør mod Tyskland

Før VM-kampen mellem Danmark og Tyskland blev brandalarmen udløst, men efter kampen lød et andet alarmsignal. Det danske landshold tabte knebent 0-1 til Tyskland i et opgør, der var afgørende for Danmarks videre deltagelse i VM i Finland.

Jævnbyrdig kamp med manglende skarphed

Kampen var jævnbyrdig, men de danske spillere manglede skarphed, ifølge Jesper Jensen Anbo’s analyse. Han forklarer, at Danmark havde flere gode chancer for at udligne og få point, men manglede marginaler, skarphed og effektivitet.

Holdkammerat Nikolaj Ehlers er enig med Anbo’s vurdering. Han mener, at Danmark spillede en god kamp, men ikke formåede at ‘skabe nok trafik’ foran det tyske mål.

En sejr ville have været guld værd

En sejr over Tyskland ville have været meget værdifuld for det danske hold, da Tyskland er et af de hold, Danmark skulle slå for at nå kvartfinalerne ved VM. DR Sportens ishockeyekspert Olaf Eller mener dog, at Danmark kan være stolte af deres præstation.

Kampen mod Slovakiet bliver afgørende

Med nederlaget mod Tyskland ser det nu ud til, at Danmark skal kæmpe en hård kamp mod Slovakiet for at nå kvartfinalerne. Tyskland er næsten sikret en af de fire kvartfinalepladser fra gruppe A, mens Schweiz og Canada indtager første- og andenpladsen.

Forbedring nødvendig for at score flere mål

Ifølge Olaf Eller er det bekymrende, at det danske hold ikke formår at score flere mål. Han mener, at Danmark skal arbejde på at få flere spillere ind foran målet for at udnytte mulighederne bedre.

Konklusion

Danmarks vej mod kvartfinalerne er nu meget fokuseret på kampen mod Slovakiet. Men først skal det danske hold koncentrere sig om kampen mod Frankrig, der venter på lørdag. Ifølge DR Sportens ishockeyekspert er Danmark favoritter, men der er også risiko for nederlag.

Citat fra forfatteren

“Danmark står stadig et ganske fint sted i forhold til kvartfinalerne. Men vi skal se, om vi kan tvinge nogle marginaler ud af vores angrebsspil. Det bliver en tæt kamp om den sidste plads.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *