Odense Håndbold elimineret fra Champions League, selvom de vandt deres seneste kamp | TV 2 Fyn.
2 mins read

Odense Håndbold Ude af Kvindernes Champions League

Odense Håndbold har forladt kvindernes Champions League, på trods af en sejr på 32-30 over det tyske hold, Bietigheim. For at tvinge kampen i straffekast, skulle Odense have vundet med mindst fire mål. Selvom der var mange muligheder for at udvide deres to-måls føring i kampens sidste periode, lykkedes det kun at vinde med to mål.

Bietigheim Avancerer til Final 4-Stævnet

Som resultat heraf, er det Bietigheim der går videre til Final 4-stævnet i Budapest, der finder sted i begyndelsen af juni.

Stærke Indsatser fra Mie Højlund og Andrea Aagot Hansen

Mie Højlund og Andrea Aagot Hansen fra Odense Håndbold leverede bemærkelsesværdige præstationer og bidrog til en firemålsføring midtvejs gennem første halvleg. Men holdets manglende skarphed i resten af halvlegen tillod Bietigheim at reducere Odenses føring til kun ét mål ved pausen, med en score på 17-16.

Odense Håndbold Mangler Det Sidste Skub

På trods af mange chancer for at udvide føringen, formåede Odense Håndbold ikke at få et solidt greb om kampen. Deres sejr på 32-30 var ikke tilstrækkelig til at vinde samlet over Bietigheim, hvilket betyder, at de går glip af Final 4-stævnet i Budapest.

Citat fra Forfatteren

“Odense Håndbolds præstation var stærk, men desværre ikke stærk nok til at sikre dem en plads i Final 4-stævnet. Det er en skuffelse, men også en påmindelse om, at hver eneste scoring tæller i denne sport,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion fra Forfatteren

Forfatteren af webstedet konkluderer: “Selvom Odense Håndbolds indsats var bemærkelsesværdig, var det ikke nok til at overvinde Bietigheim. Det er en hård lektion, men en der vil tjene som motivation for fremtidige kampe.”