Wozniacki udtrykker ønske om at repræsentere landsholdet i tennis.
2 mins read

Wozniacki udtrykker ønske om at repræsentere landsholdet i tennis.

## Caroline Wozniacki vender tilbage til det danske kvindelige tennislandshold

I april vil Danmarks kvindelige tennislandshold deltage i Billie Jean King Cup, og det ser ud til, at holdet vil blive styrket med et velkendt navn.

## Wozniacki er klar til at repræsentere Danmark

Den tidligere verdensetter i tennis, Caroline Wozniacki, har meddelt Dansk Tennis Forbund, at hun er klar til at repræsentere Danmark i den kommende turnering. Ifølge hendes far, Piotr Wozniacki, er deltagelsen i landsholdet en del af hendes plan for de kommende måneder.

## Dansk Tennis Forbund glæder sig over Wozniackis comeback

Caroline Wozniacki har ikke spillet på det danske landshold siden 2015, så nyheden om hendes tilbagevenden er blevet modtaget med stor begejstring hos Dansk Tennis Forbund. “Det er en super melding. Vi er meget glade for, at Caroline er kommet tilbage, og vi har altid haft indtrykket af, at hun gerne vil spille for Danmark,” udtaler forbundets sportschef, Jens Anker Buus Andersen.

## Wozniackis imponerende comeback

Efter en pause på tre og et halvt år vendte Caroline Wozniacki sidste år tilbage til tennisbanerne. Takket være hendes tidligere præstationer på højeste niveau, fik hun adgang til flere af WTA Tourens største turneringer. Ved US Open nåede hun frem til fjerde runde, før hun blev slået ud af det amerikanske talent Coco Gauff.

## Wozniackis planer for fremtiden

Ved annonceringen af sit comeback meddelte Wozniacki, at hun ønskede at deltage i OL i Paris i år. Hun har blandt andet nævnt muligheden for at spille mixeddouble med Holger Rune. Sidste gang Wozniacki deltog i OL var i 2016, hvor hun bar det danske flag ved åbningsceremonien i Rio de Janeiro.

## Forfatterens kommentar

“Forfatterens navn” udtaler: “Caroline Wozniackis tilbagevenden til det danske kvindelige tennislandshold er en stor gevinst for dansk tennis. Hendes erfaring og talent vil utvivlsomt styrke holdet i den kommende Billie Jean King Cup.”

## Konklusion

“Forfatterens navn” konkluderer: “Med Wozniackis comeback ser fremtiden for det danske kvindelige tennislandshold lys ud. Hendes deltagelse i de kommende turneringer vil utvivlsomt være med til at højne niveauet og bringe spænding til kampene.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *