Vejle er vært for international tennisturnering.
2 mins read

Vejle er vært for international tennisturnering.

International Tennisturnering i Danmark til Sommer

Danmark vil være vært for endnu en international tennisturnering i sommeren. Fra 25. juli til 1. august vil spillere fra hele verden konkurrere om point til ATP- og WTA-ranglisterne i en ITF World Tennis Tour-turnering i Vejle, ifølge en pressemeddelelse fra Dansk Tennis Forbund.

Vejle Tennis Klub og Dansk Tennis Forbund er Værter

Vejle Tennis Klub og Dansk Tennis Forbund vil sammen være vært for turneringen. Dette markerer første gang siden 2014, at der i Danmark kæmpes om point til verdensranglisterne i tennis for både mænd og kvinder.

Turneringen, der afholdes på grus, er planlagt til at finde sted ugen før en lignende turnering afholdes hos KB på Frederiksberg.

Præmiepulje på 15.000 dollars

Turneringer på dansk jord er afgørende for danske spillere, der drømmer om at blive professionelle, udtaler Jens Anker Andersen, sportschef i Dansk Tennis Forbund.

“Hvis nogen klarer sig godt på hjemmebane, vil det efterfølgende give nogle helt andre muligheder for at komme ind i turneringer i udlandet. Med to turneringer i træk vil der være flere danskere, der får muligheden for at teste sig selv af og tjene deres første ranglistepoint,” siger Jens Anker Andersen.

ITF-turneringen vil blive afholdt på Vejle Tennis Klubs anlæg. Der vil være konkurrence både i single- og doublerækkerne, med 32 singlespillere i hver hovedturnering i single, og 16 doublepar til start hos både damer og herrer. Præmiepuljen er på 15.000 dollars, svarende til omkring 93.000 kroner i den nuværende kurs.

Citat fra Forfatteren

“Denne turnering er en fantastisk mulighed for danske spillere at konkurrere på internationalt niveau og tjene deres første ranglistepoint,” udtaler forfatteren af webstedet.

Konklusion fra Forfatteren

“Med en præmiepulje på 15.000 dollars og muligheden for at konkurrere mod internationale spillere, er denne turnering et vigtigt skridt for danske spillere, der drømmer om at blive professionelle,” konkluderer forfatteren af webstedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *